Togg'dan yeni rekor: 3 aylık teslimat adeti 1 ayda geçildi

Togg'dan yeni rekor: 3 aylık teslimat adeti 1 ayda geçildi

Yerli elektrikli otomobil Togg, üretimde gaza bastı. Togg, ağustos ayında bin 965 adet T10X modelini kullanıcılarla buluşturarak yeni bir rekora daha imza attı. Şirket, mayıs ayından bu yana 3 aylık toplam teslimat adedinin 1 ayda geçildiğini bildirdi.

Türkiye'nin otomobili Togg, T10X modelinin teslimlerini hız kesmeden sürüyor. Elektrikli SUV’da pazar lideri olan Togg, bu alanda yeni bir rekora imza attı.

Togg’dan yapılan açıklamada, Ağustos ayında toplam bin 965 adet T10X’in kullanıcılarıyla buluşturulduğu bildirildi. Bu teslimatlar ile rekor kırıldığını aktaran açıklamada, teslimata başlanan mayıs ayından bu yana 3 aylık toplam teslimat adedinin bir ayda geçildiği bildirildi.

'GÖRDÜKLERİNİZDEN FAZLASI VAR'

sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Gördüklerinizden fazlası var demiştik. Ağustos ayında 1965 adet #T10X’i kullanıcılarımızla buluşturarak yeni bir rekora daha imza attık. Böylece teslimata başladığımız Mayıs ayından bu yana 3 aylık toplam teslimat adedini bir ayda geçtik"

EYLÜL'DE ÇİFT VARDİYAYA GEÇİLECEK

Geçtiğimiz günlerde şirketin Gemlik'teki üretim üssünde, Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, üretim adetlerinin her geçen gün arttığını aktararak, "Biz koyduğumuz hedefe kesin olarak ulaşacağız. Sene sonunda 28 bin adetlik üretimimizi gerçekleştirmiş olacağız. Eylül ayı ortasında da ikinci vardiyayı devreye alıyoruz. Bu sayede hedeflerimizi tutturacağız" vurgusunu yaptı.

Gürcan Karakaş, şirketin günde 100 adet T10X üretmeye başladığını, bu sayının çift vardiya ile birlikte Eylül ayında 170'e ulaşacağını da bildirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN