Türk gıda devi iflas bayrağını çekti! 4 gün sonra satılıyor: Yüzler çalışan kapı dışarı edildi

Türk gıda devi iflas bayrağını çekti! 4 gün sonra satılıyor: Yüzler çalışan kapı dışarı edildi

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz Türkiye'de de etkisini göstermeye devam ediyor. Özellikle döviz kurundaki sert yükseliş yerli şirketlerin elini kolunu bağlarken iflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak yapılan duyuru vatandaşları şaşkına çevirdi. Türk gıda devi iflas bayrağını çekti. 4 gün sonra satılıyor! Yüzler çalışan kapı dışarı edildi. Satış fiyatı ise 'Yok artık' dedirtti.

Pandemi ile birlikte başlayan ekonomik kriz Avrupa'da devam Rusya-Ukrayna savaşı ve Orta Doğu'da süren İsrail-Filistin çatışması ile daha da etkisini arttırmış durumda. Dünya genelinde yaşanan ekonomik gerilim şirketleri iflasa sürüklerken bir son dakika iflas haberi daha geldi. Türk gıda devi iflas bayrağını çekti! 4 gün sonra resmen satılıyor. Yüzlerce çalışan kapı dışarı edildi.

TÜRK GIDA DEVİ İFLAS ETTİ! 4 GÜN SONRA SATIŞA SUNULACAK

Dünya genelinde yaşanan krize daha fazla dayanamayan Bursa merkezli Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi resmen iflas etti. Şirketin marka hakları, önümüzdeki 4 gün içinde açık artırma yoluyla satışa sunulacak.

yeni-proje-2024-03-26t112352-943.jpg

SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU

Gelen iflas haberi iç piyasaları şaşkına çevirirken Bursa İflas Dairesi, iflası onaylanan firmaya ait marka hakkının 300 bin TL’den satılacağını açıkladı. İflas Dairesi’nin ilanına göre, Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, isim hakkı 300 bin TL bedelle satışa sunulacak.

yeni-proje-2024-03-26t112423-695.jpg

YÜZLERE ÇALIŞAN İŞSİZ KALACAK

Firma ISO 9001-2008 ve ISO 22000-2005 Kalite Yönetimi Sistemi ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi belgelerine sahip. Öte yandan şirketin iflası ile birlikte yüzlerce çalışanın işten çıkarılacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN