Türk petrol devi iflas bayrağını kaldırdı! Şimdi herkes nereden benzin alacak? Şubeleri tek tek kapanıyor

Türk petrol devi iflas bayrağını kaldırdı! Şimdi herkes nereden benzin alacak? Şubeleri tek tek kapanıyor

Pandemi sonrasında patlak veren ekonomik kriz dünyanın dört bir yanında etkisini gösteriyor. Bu durumdan en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan Türkiye'den de peş peşe iflaslar gelmeye başladı. Türkiye'nin petrol devi iflas bayrağını kaldırdı şubeleri tek tek kapanmaya başladı. İşte tüm detaylar…

Hayat pahalılığı, küresel kriz, ekonomik zorluklar derken şirketlerde daha fazla bu düzene dayanamıyor. Her şey üst üste gelmişken şirketler bir de iflasın pençesinde çırpınıyor. Dünya çapında şirketlerden gelen iflas kararları ise duyanları şaşkına çeviriyor. Ünlü markalar tek tek şubelerini kapatırken iflas kervanına Türkiye'nin petrol devi şirketi de eklendi. İşte tüm detaylar…

İFLAS KARARINI AÇIKLADI

Dünyanın pek çok ülkesi ekonomik krizden etkilenirken bu ülkelerin başında Almanya geliyor. Bu listede yer alan ülkeler arasında bulunan Türkiye'den de iflas kararları gecikmedi. 2001 yılında yaşanan ekonomik kriz gibi pandemi sonrasında yaşanan krizde hem büyük hem de küçük ölçekli binlerce firmanın iflasına neden oldu.

benzin-indirim-1.jpg

Türkiye'nin ünlü petrol şirketi ise kötü haberi verdi. Batman'da yer alan dev şirket iflas kararını duyurdu. Mahkemelere konkordato talebi için başvuruda bulunan şirket Türkiye'deki en önemli Petrol üretim üssü olan Batman'da hizmet sağlıyordu. Batman'da yer alan Can Aslan Petrolcülük Sanayi Anonim Şirketi benzin istasyonlarını tek tek kapatmaya başladı.

Batman 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda Can Aslan Petrolcülük Sanayi Anonim Şirketi resmen iflas etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN