Ünlü ekonomist “hemen satın" diyerek uyardı… Tarlası, evi, altını, hayvanı olan herkesi ilgilendiriyor!

Ünlü ekonomist “hemen satın" diyerek uyardı… Tarlası, evi, altını, hayvanı olan herkesi ilgilendiriyor!

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcıları yakından ilgilendiren önemli uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda özellikle altın yatırımcılarının dikkatini çekecek açıklamalarda bulundu. Tarlası, evi, altını, hayvanı olan herkesi ilgilendiriyor! İşte konuya ilişkin detaylar…

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren önemli bilgiler paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden parasını altına yatıran vatandaşları uyaran uzman isim “alıcı bulursanız hemen satın” boya diyerek uyarı yaptı.

altin.jpg

UZMAN İSİMDEN ALTIN YATIRIMCISINA ÖNEMLİ TÜYO

Geçtiğimiz hafta inişli çıkışlı bir seyir izleyen gram altın yeni haftaya değer kazanarak başladı. Neredeyse 2 bin lira seviyesine dayanan altın güvenli liman olmaya devam ederken yatırımcılar uzman isimlerin görüşlerini de merak ediyor. Bu kapsamda Kamu Son Haber'de yer alan habere göre, Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak altın yatırımcılarını uyardı. Uzman isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

altin2.jpg

“Mecbur olmadıkça; fiziki altınlarınızı, tarlanızı, ata tohumlarınızı ve hayvanlarınızı satmayın. Şehirde ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız varsa ve alıcı bulursanız hemen satın. Acil değilse Eylül’den önce otomobil almayın. Balkonda tarım ve yağmur suyu için düzen kurun.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (48)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
48 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN