Varını yoğunu dolara yatıranlar dikkat! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Çok sert çakılacak, tarih verdi

Varını yoğunu dolara yatıranlar dikkat! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Çok sert çakılacak, tarih verdi

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcıların gündeminde. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar\TL 33 liraya kadar dayandı. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Varını yoğunu dolara yatıranlar dikkat! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı. Çok sert çakılacak, tarih verildi. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini ve piyasa yorumu...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik dolar yorumu sonunda geldi. Türk lirasıyla dolar alacaklar aman dikkat. Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı. Dolar alıp kazanırım demeyin. Selçuk Geçer 'Çok sert çakılacak' diyerek tarih verdi. Yer yerinden oynayacak, erken olan kazanır.

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT! SELÇUK GEÇER'DEN UYARI GELDİ

Ekonomist Selçuk Geçer, YouTube sayfasında yeni bir video yayımladı. “Dolar çok pis çakılacak” başlığıyla bir video yayınlayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Geçer şirketlerin dolarla borçlandığını belirterek şirketlere doların yükselmeyeceği konusunda sözler verildiğini açıkladı.

yeni-proje-2024-05-11t114227-514.png

"DOLAR ÇOK PİS ÇAKILACAK"

Şirketlere seslenen “Geçer Dövizle borç alıyorsunuz yarın öbür gün battığınızda Sakın ama sakın çıkıp da ağlamayın” dedi.

Devamında ise dolanlar düşüyor diyenlere seslenen Geçer “Dolar düşmüyorı doları sabitlediler kaldılar ama bu çok büyük bir tehlike. Tutulan dolar durur durur yukarıya gitmesi gerekirken kur bir anda fırlayabilir.“ ifadelerini kullandı.

Doların 32 bandında ilerlediğini belirten Geçer, Doların çok pis çakılabileceğini söyledi.

11 MAYIS 2024 DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar alış fiyatı: 32,1930 TL Dolar satış fiyatı: 32,2234 TL

yeni-proje-2024-05-11t114243-025.png

EURO NE KADAR, KAÇ TL?

Euro alış fiyatı: 34,7877 TL Euro satış fiyatı: 34,9331 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN