Vatandaşın imdadına Akbank ve Yapıkredi Bankası yetişti! Nakit sıkıntısını ortadan kaldıracak kredi kampanyası! Şartlara uyanlar anında 30.000 TL kredi alabilecek!

Vatandaşın imdadına Akbank ve Yapıkredi Bankası yetişti! Nakit sıkıntısını ortadan kaldıracak kredi kampanyası! Şartlara uyanlar anında 30.000 TL kredi alabilecek!

Yeni yıldan önce nakit ihtiyacı artanların imdadına bankalar koştu. Akbank ile Yapı Kredi yeni yıldan önce son ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. İşte, düşük faiz oranlarıyla verilen ihtiyaç kredisinin detayları...

Acil nakit ihtiyacı olanlar için bankalar düğmeye bastı. Yapı Kredi ve Akbank tarafından yapılan duyuruda belirli şartları taşıyan müşterilere anında ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. İşte, Akbank ve Yapı Kredi'nin yeni ihtiyaç kredisi kampanyası...

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

36 aylık vade imkanıyla ihtiyaç kredisi veren Akbank, müşterilerin cep telefonlarından SMS ile başvuru yaparak kampanyaya dahil olabileceklerini duyurdu. Başvuru yapmak isteyenler aynı zamanda internet bankacılığı ya da banka şubesi üzerinden de başvurularını yapabilirler.

SMS üzerinden ihtiyaç kredisine başvurmayı isteyenler kredi yazarak boşluk bıraktıktan sonra T.C kimlik numaralarını da yazıp 4455'e mesaj yollayarak başvuru işlemlerini bitirebilirler.

 ihtiyaç kredisi

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Yapı Kredi nakit ihtiyacı duyan müşterilerine 25.000 TL'yi bulan kredi imkanı sunuyor. Krediye başvurmak isteyenler SMS ya da internet bankacılığı üzerinden başvurularını tamamlayarak düşük faizli kredi kullanabilecekler.

SMS üzerinden başvuruda bulunmak isteyenler bireysel yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C kimlik numarası boşluk aylık gelirini yazıp 4411'e mesaj atarak başvurularını tamamlayabilirler. Başvurusu onaylanan müşteriler SMS bilgilendirmesinin ardından banka şubesinden ödemelerini alabilecekler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN