Volkswagen'den Passat'ın ardından iki modele daha veda! Otomobil severlere büyük şok

Volkswagen'den Passat'ın ardından iki modele daha veda! Otomobil severlere büyük şok

Otomobil tutkunlarının gözdesi olan Volkswagen'den Passat'ın ardından iki modele daha veda! Volkswagen o iki modelin üretimini de durduruyor! Otomobil severlere büyük şok, o iki model artık olmayacak...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Otomobil tutkunlarını üzecek yeni bir haber geldi. Geçtiğimiz yılın sonunda Passat'ın sedan modelinin üretimini durduran Volkswagen, iki modelin daha üretiminin durdurulduğunu duyurdu.

Alman otomotiv devi Volkswagen, 2023 yılının sonunda Passat'ın sedan modelinin üretimini durdurmuştu. Passat'ın üretiminin durdurulması, Türkiye'de oldukça sevildiği için büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

VOLKSWAGEN İKİ POPÜLER MODELİNİN ÜRETİMİNİ DURDURUYOR

Volkswagen, Efsane Sedan Modeli Arteon'un Satışını 2024'ten İtibaren Durduruyor!

Volkswagen (VW) iki popüler modelinin üretimini durduracağını açıkladı: Arteon ve T-Roc Cabrio. Ayrıca Polo'nun manuel vitesli versiyonu da artık üretilmeyecek.

Volkswagen, Arteon'un üretimini durdurma kararı alarak bu modelin sedan segmentindeki varlığını sonlandırıyor. Arteon, 2017 yılında piyasaya sürülmüştü ve zarif tasarımı ve yüksek performanslı motor seçenekleri ile dikkat çekmişti​.

CROSSOVER SUV SEGMENTİNDEKİ TEK ÜSTÜ AÇIK MODELDİ

VW T-Roc Cabrio için özel bir model geldi: 999 adet üretilecek

Diğer yandan, T-Roc Cabrio'nun üretiminin de sona ereceği açıklandı. T-Roc Cabrio, Volkswagen'in crossover SUV segmentinde sunduğu tek üstü açık modeldi ve özellikle tasarımı ve sürüş keyfi ile öne çıkıyordu​.

Ayrıca, Volkswagen, Polo modelinin manuel vitesli versiyonunu da artık üretmeyecek. Bu karar, manuel vitesli otomobillere olan talebin düşmesiyle ilişkilendiriliyor ve şirketin otomatik vitesli araçlara olan yöneliminin bir parçası olarak değerlendiriliyor​.

Bu gelişmeler, Volkswagen'in model yelpazesinde yaptığı stratejik değişikliklerin bir parçası olarak görülüyor. Şirket, kaynaklarını daha popüler ve geleceğe yönelik modeller üzerine yoğunlaştırmayı planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN