Yapı Kredide hem fatura ödeyin hem kazanın! Faturasını getiren 150 TL'yi kapacak, kampanya bitmeden yetişin

Yapı Kredide hem fatura ödeyin hem kazanın! Faturasını getiren 150 TL'yi kapacak, kampanya bitmeden yetişin

Yapı Kredi'den kış ayına özel kampanya geldi. Havaların soğumasıyla birlikte artış gösteren elektrik ve doğalgaz tüketimine dair kampanya düzenledi. Ülkemizde yaşanan hayat pahalılığı ve ekonomik sıkıntılar üzerine vatandaşların omuzundan yük almak için kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Kış ayı kampanyasına ise Yapı Kredi son noktayı koydu. Doğalgaz, elektrik ve su faturaları gibi durumlarda otomatik ödeme talimatı verenlere destek ödemesi yapılacak. Peki Yapı Kredi destek ödemesi ne kadar?

Yapı Kredi'den faturasını getirene 150 TL!

Hayat pahalılığının ve enflasyonun yükselmesiyle birlikte vatandaşlar için destek kampanyaları üst üste gelmeye devam ediyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte artış gösteren elektrik ve doğalgaz tüketimine dair bir destek de Yapı Kredi bankasından geldi.

Ay sonu ile birlikte gelen yüklü miktarda faturalar vatandaşın adeta belini büküyor. Bankalardan gelen kampanyalara ise son nokta Yapı Kredi bankasından geldi. Müşterilere özel duyurulan kampanya ile birlikte mutlu olan vatandaşa müjde verildi. Yapılan kampanya bir yandan faturanızı öderken bir yandan ise ödeme desteği alabileceksiniz.

Yapı Kredi tarafından başlatılan kampanya ile hem faturaları kolaylıkla ödeyebilmek hem de öderken kazanmak artık mümkün. Yapı Kredi resmi internet sayfasında yapılan duyurular sonucunda kampanyanın detayları da gün yüzüne çıktı.

yapi-kredi-ihtiyac-kredisi.jpg

Yapı Kredi 150 TL kazanma şansı!

Yapı Kredi duyurusunu yaptığı kampanyaya ait detayları resmî web sitesi üzerinden paylaştı. Yapılan paylaşıma göre 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 100 TL puan kazanma şansı sunuyor.

Kampanyanın detaylarına göre 11 Ocak 2023 ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında vereceğiniz 3 yeni otomatik fatura ödeme ile kampanadan faydalanabilirsiniz. Ayriyeten kredi kartınız ile 3 yeni talimat vermeniz durumunda ekstradan 50 TL daha kazanarak toplamda ise 150 TL puanınız oluyor.

temas-1517309128.jpg

Otomatik ödeme talimatı nasıl verilir?

Kampanyadan faydalanabilmek adına otomatik ödeme talimatı vermek isteyen vatandaşlar kolay ve hızlı bir şekilde işlemleri tamamlayabilmek için Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Bu yollar ile zahmetsiz bir şekilde otomatik ödeme talimatı vererek kampanyadan sizler de fay dalabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN