Yeni zammı gören küçük tüpe dönecek! 12 kiloluk mutfak tüpüne dev zam, fiyatlar isyan ettirdi

Yeni zammı gören küçük tüpe dönecek! 12 kiloluk mutfak tüpüne dev zam, fiyatlar isyan ettirdi

Enflasyonla doğru orantılı olarak devam eden zam yağmurlarında bir yenisi daha eklendi. Bu zammı öğrenen koşarak küçük tüpe dönmeye karar verecek. 12 kiloluk mutfak tüpüne öyle bir zam geldi ki fiyatı gören vatandaş isyan etmeye başlayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Doğalgaz, elektrik, petrol fiyatları, gıda ürünlerinin fiyatları ve daha bir çok alanda her geçen gün yeni zamlarla karşılaşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlar bu zam yağmuru karşısında artık isyan derecesine gelirken bu kez yeni zam tüp fiyatlarına geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan açıklamalar kapsamında 12 kilogramlık tüp gazı fiyatı duyanları şaşkına çevirdi.

yeni-proje-20.jpg

EV TÜPÜ FİYATLARINA BEKLENMEYEN ZAM

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan açıklamalara göre, 12 kilogramlık tüp gazı fiyatı 718 TL'ye yükseldi. Tüp fiyatının bu derece artmasındaki neden olarak ise LPG fiyatlarındaki artış ve döviz kurundaki hareketlilik gösterildi. Sosyal medyada da gündem olan bu konu ile alakalı birçok kullanıcı yeni fiyatın çok yüksek olduğunu ve özellikle dalga gelirli aileler için bu zammın ciddi derecede yük olacağını söyledi.

yeni-proje-21.jpg

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Sosyal medyadan tepki gösteren kullanıcılar her geçen gün yeni zamlarla karşılaşmalarına isyan ederek özellikle tüp fiyatlarının son durumuna tepki gösterdi. Vatandaşların bütçelerini olumsuz yönde etkileyecek olan bu zam karşısında ilerleyen günlerde neler yaşanacağını da merak edilen konular arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN