Yenilenen dev Renault Duster, Türkiye yollarına çıkıyor! Tarih açıklandı

Yenilenen dev Renault Duster, Türkiye yollarına çıkıyor! Tarih açıklandı

Milyonlarca otomobil severlerin beklediği tarih paylaşıldı. Renault Duster yenilenen modeliyle o tarihte Türkiye yollarında yerini alacak. Piyasaya da yenilik katacak bu modele dair tüm özellikler paylaşıldı. İşte yeni Renault Duster...

BURAK ÖZTOPRAK

Yenilenen Renault Duster için geri sayım başladı. Türkiye yollarına çıkacağı tarih kısa süre önce paylaşıldı. Dev modelin Türkiye pazarına yenilik getirmesi bekleniyor. Peki, yeni Renault Duster'in özellikleri nelerdir? İşte tüm detaylar...

ÖN SİPARİŞ İÇİN TARİH VERİLDİ

Renault'un sevilen SUV modeli Duster, tamamen yenilenen özellikleri ve artırılmış performansı ile Türkiye otomotiv pazarına Temmuz ayında giriş yapmaya hazırlanıyor. Bursa fabrikasında üretilecek olan yeni Duster, Renault markası altında yollara çıkacak ve Mayıs ayında ön siparişe açılacak.

bb8ce3a4-5249-427f-8083-8271e87de792.jpg

İLERİ TEKNOLOJİ VE KONFORLU İÇ MEKAN

Yeni Duster, 7 inçlik gösterge paneli ve 10,1 inçlik geniş bilgi-eğlence ekranı ile teknoloji severleri hedef alıyor. Araç içi konforu artıran elektronik park freni ve kablosuz vites seçici gibi yenilikler dikkat çekiyor. Ayrıca, kablosuz telefon şarjı, iki adet Type C bağlantı noktası, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto gibi özellikler de yeni Duster'ın modern donanımları arasında yer alıyor.

b00775f1-93f9-4b53-81e5-f49e4a81755d.jpg

GÜÇLÜ MOTOR SEÇENEKLERİ VE YÜKSEK PERFORMANS

Yeni Duster, 145 HP gücündeki tam hibrit ve 130 HP gücündeki mild hibrit motor seçenekleri ile hem çevreci hem de güçlü bir performans sunuyor. Yenilenen modelin önden çekişli versiyonu 209 mm, 4x4 versiyonu ise 217 mm yüksekliğe sahip. Yaklaşma açısı 31, uzaklaşma açısı ise 36 derece olan Duster, zorlu arazi koşullarında bile üstün performans vaat ediyor.

2eab09d0-3ce7-4ec0-a4b0-0a9b26879d10.jpg

GENİŞLETİLMİŞ İÇ HACİM VE KONFOR

Duster'ın yeni modelinde bagaj hacmi 594 litreye kadar genişlerken, arka koltuklarda diz mesafesi 3 cm artırılmış, bu da özellikle uzun yolculuklar için ekstra konfor sunuyor. 18 inç jant seçeneği ise aracın şık ve modern görünümünü tamamlıyor.

Yenilenen tasarımı, artırılmış motor gücü ve zenginleştirilmiş iç donanımı ile yeni Renault Duster, Temmuz ayından itibaren Türkiye'deki SUV tutkunları için cazip bir seçenek olacak. Renault, bu yeni modelle Türkiye otomotiv pazarındaki iddiasını güçlendiriyor. Mayıs ayında başlayacak ön siparişler ile otomobil severler bu yenilikleri ilk elden deneyimleme şansını yakalayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN