Yenilenen şaheser yollarda: Yeni nesil Skoda Superb'nin Türkiye satış tarihi belli oldu

Yenilenen şaheser yollarda: Yeni nesil Skoda Superb'nin Türkiye satış tarihi belli oldu

Otomotiv sektöründeki gelişmeler hız kesmeden devam ederken yeni bir haber de Skoda’dan geldi. Yenilenen modeliyle adeta bir şaheser gibi yollara çıkmaya hazırlanıyor. İlgiyle bekleyen otomobil meraklılarına ise müjde verildi. Yeni nesil Skoda Superb'nin Türkiye satış tarihi belli oldu…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektörünün önemli markalarından biri olan Skoda, yeni modeliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. Hem tasarımı hem konforu hem de üstün teknolojisiyle sektörde yeni bir kapı açacak gibi görünüyor. Türkiye'ye ne zaman geleceği merak edilen modele ilişkin detaylar ise belli oldu.

TÜRKİYE’YE GELECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

Škoda'nın amiral gemisi ve D segmentinin en önemli modellerinden biri olan Superb, dördüncü nesliyle yollara hazır. Prag’da yapılan dünya prömiyerinin ardından, Skoda Superb, Haziran ayından itibaren Türkiye'de otomobil severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni Škoda Superb, sofistike tasarımı, artırılmış genişliği, üstün konforu ve en son teknolojileriyle iddiasını bir adım daha ileriye taşıyor. Hem sedan hem de Combi station wagon versiyonları ile sunulacak olan yeni Superb, Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar'ın ifadeleriyle markanın "gerçek anlamda amiral gemisi."

yeni-proje-10.jpg

TÜRKİYE SUPERB SEDANIN EN BÜYÜK PAZARI

2001 yılından bu yana pazarda olan ve toplamda 1.6 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Superb, 20 yılı aşkın süredir uluslararası ödüller kazanmayı sürdürüyor. Üçüncü nesli 2015 yılında tanıtılan bu model, bugüne dek 845 binin üzerinde satış gerçekleştirdi ve Türkiye, Superb sedanın en büyük pazarı olmaya devam ediyor.

Yeni Superb'in dış tasarımı, sekizgen Skoda ön panjuru ve kaput üzerindeki Skoda logosu ile daha da rafine bir hale büründü. Aerodinamik yapısı ve akıcı tasarım çizgileriyle göz dolduran araç, markanın “Modern Solid” tasarım dilini yansıtıyor.

yeni-proje-11.jpg

Superb'in iç mekanı da teknoloji ve konfor açısından yeniliklerle dolu. 10 inç Dijital Gösterge Paneli, Head-up gösterge ve 13 inç yüksek çözünürlüklü yatay dokunmatik multimedya ekranı gibi özellikler aracın teknolojik yanını öne çıkarıyor. Smart Dials teknolojisi ise fiziksel ve dijital dünyayı birleştirerek sürüş deneyimini kolaylaştırıyor.

yeni-proje-8-002.jpg

GÜVENLİK AÇISINDAN YENİLİKLERLE DOLU

Yeni Superb, bir hafif hibrit dahil olmak üzere çeşitli motor seçenekleri sunuyor. Benzinli motor seçenekleri 1.5 TSI 150 PS mHEV, 2.0 TSI 204 PS ve 2.0 TSI 265 PS olarak sunulurken, dizel motor seçenekleri 150 PS ve 193 PS güç sunuyor. Tüm motorlar DSG otomatik şanzımanla eşleştiriliyor.

Güvenlik açısından da yeniliklerle dolu olan yeni Superb, Dönüş Asistanı, Acil Durum Direksiyon Asistanı gibi akıllı asistan sistemleriyle donatıldı. Uzaktan Park Asistanı, Fren Destekli Geri Manevra Uyarı Sistemi ve daha pek çok modern güvenlik özelliği de bu modelde yer alıyor.

yeni-proje-7-002.jpg

Škoda'nın bu yeni nesil modeli, Haziran ayından itibaren Türkiye pazarında yerini alacak ve segmentindeki liderliğini pekiştirmeye devam edecek. Teknolojik yenilikler, konfor ve üst düzey performansı bir araya getiren yeni Superb, Türkiye'deki otomobil tutkunlarını heyecanlandırmaya hazır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN