Zincir marketler stok eritiyor! Bu ürünlerin devamı yok, yetişen alır: Kaçırılmaz kampanya az önce açıklandı!

Zincir marketler stok eritiyor! Bu ürünlerin devamı yok, yetişen alır: Kaçırılmaz kampanya az önce açıklandı!

Vatandaşlar tarafından üç harfli olarak isimlendiren, Türkiye'nin en büyük zincir marketlerini kapsayacak yeni bir karar alındı. Bu karara o marketler çok üzülecek...

Son 1 yılda iğneden ipliğe her ürüne zam gelmesi vatandaşın belini bükmüş durumda. Vatandaş ise ihtiyacı olan ürünü en uyguna alabilmek için market market gezmekte. Çoğu vatandaş ise aile bütçesini ve cebini düşünerek büyük zincir marketlerinden alışveriş yapıyor. Hayat pahalılığından nasibini alan bir kısım ise küçük marketler, bakkallar, büfeler ve tekeller oldu.

Net olarak alınan karar henüz açıklanmasa da, ancak bazı zincir marketlerdeki ürünlerin kalkacağı bilgisi alındı. Böylece küçük marketler, büfe ve tekellerde ekonomik durumun daha sağlıklı hale getirilmesi için yapılan plan olumlu görülüyor.

31-mayis-bim-ne-zaman-aciliyor-hafta-ici-zincir-14166927-298-amp.jpg

3 HARFLİ MARKETLERDE ARTIK O ÜRÜNLER SATILAMAYACAK

Büyük marketler birbirleri ile kıyasıya rekabet halinde oluşu, küçük marketlerin, büfelerin ve tekellerin ekonomik problem yaşamasına neden oldu. Alınan karar henüz netlik kazanmasa da başta ekmek ve sigara olmak üzere bazı ürünlerin kaldırılmasıyla birlikte bir miktar küçük marketlerin ekonomik durumunun olumlu yönde seyredeceği düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN