Zincir marketten dev indirim! Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor! Litresi yalnızca 32 TL...

Zincir marketten dev  indirim! Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor! Litresi yalnızca 32 TL...

Her yemekte yer alan ayçiçek yağında dev indirim. O markette ayçiçek yağının litresi 32 TL'ye satılıyor. 81 ilde geçerli olan kampanya için elinizi çabuk tutun. İşte ayçiçek yağı indirim kampanyası…

Türk Lirası değer kaybetmeye devam ederken vatandaşlar da market alışverişi yapmaya korkar oldu. Özellikle mutfakların vazgeçilmez malzemesi ayçiçek yağına yapılan zamlar dikkat çekerken o marketten vatandaşları sevindiren açıklama geldi. O markette ayçiçek yağının 1 litresi 32 TL'ye satılıyor. İşte ayçiçek yağı indirim kampanyası…


AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren Migros yeni bir indirim kampanyasına imza attı. Hemen hemen her mutfakta sıkça kullanılan ayçiçek yağında kaçırılmayacak bir fırsat ile müşterileri sevindirdi.

aycicek-yagi-1.jpg
Migros tarafından yapılan indirim doğrultusunda Yudum ayçiçek yağının 4 litrelik ücreti dip seviyeye ulaştı. Türkiye'nin dört bir yanında geçerli olan kampanya için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Ayçiçek yağına indirim yapan Migros fiyatları da tek tek açıkladı. Bu kapsamda Migros'ta ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar 4 Litre Yudum Ayçiçek yağı için 149,90 TL yerine yalnızca 129,90 TL ödeyecek. İndirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar 81 ilde bulunan tüm Migros şubelerine akın akın gitmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN