Ziraat Bankası'ndan 50 bin TL'ye kadar kolay kredi

Ziraat Bankası'ndan 50 bin TL'ye kadar kolay kredi

Ziraat Bankası tüketici kredisi faiz oranı yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiyor. Ziraat Bankası maaş müşterisi olanlara faiz oranı daha düşük uygulanırken, müşterisi olmayan vatandaşlara da kolay bir şekilde 50 bin TL'ye kadar tüketicisi kredi veriyor. Fakat bunun için kişinin sigortalı çalışıp çalışmaması ve kredi puanının önem arz ettiğini belirtelim. İşte, Ziraat Bankası tüketici kredisi başvuru şartları...

Ziraat Bankası tüketici kredisi hesaplama ile kaç ayda geri ödemenin yapılacağını öğrenmek mümkün. Devlet kurumu olan Ziraat Bankası, özellikle koronavirüs salgınının başladığı günlerden itibaren tüketici kredisi şartları esnetti. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar, kredi kartı limitinin yetmemesi dolayısıyla tüketici kredisi çekmeyi tercih ediyor.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası'ndan 50 bin TL'ye kadar tüketici kredisi almak isteyen maaş müşterileri, bankanın mobil uygulamasından ya da internet şubesinden direkt başvuru yapabilir. Maaş müşterilerinin kredi başvuruları, eğer kredi puanları riskli safhada değilse hızlıca onaylanır ve kişinin hesabına anında yatar.

Ziraat Bankası maaş müşterisi olmayan vatandaşlar ise istenen belgelerle beraber herhangi bir Ziraat Bankası şubesine giderek 'müşteri temsilcisi'nden sıra numarası olarak başvuru yapmaları gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

50 bin TL'ye kadar kolay tüketici kredisi veren Ziraat Bankası, başvuru yapan kişinin banka müşterisi olması ya da olmaması ve maaş müşteri olmasına göre farklı faiz oranları uyguluyor. Kamu bankasının tüketici kredisi faiz oranları yüzde 1,55'ten başlayıp yüzde 1,89'a kadar çıkabiliyor. Bunun için Ziraat Bankası kredi hesaplama aracını kullanabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ NE KADAR?

Ziraat Bankası'nda 50 bin TL'ye kadar olan tüketici kredileri için 36 aya kadar, 50 bin TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vade imkanı sunuluyor. bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası yapılıyor.

Özellikle maaş müşterisi olmayan vatandaşların Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yaparken kredi puanlarının yüksek olması gerektiğini belirtelim. Özel bankaların kredi başvuru şartları düşünüldüğünde yine de Ziraat Bankası'nın daha kolay kredi verdiğini söylemek mümkün.

ZİRRAT BANKASI 70 YAŞ ÜSTÜNE KREDİ VERİYOR MU?

Türkiye'de emeklilerin büyük bir çoğunluğu emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alıyor. Vatandaşların kredi ihtiyacı olduğunda ilk başvuru yaptığı bankalardan biri olan Ziraat, emekli maaşı müşterilerine de kolay kredi veriyor. 60 yaş üzeri, 70 yaş üzeri, 80 yaş üzeri fark etmeksizin her emekli, Ziraat Bankası tüketici kredisine başvurabilir.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ GEREKLİ BELGELER

* Başvuru formu

* Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi

* Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi

* Şubece istenebilecek diğer belgeler

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN