Elazığ’da sulama sistemleri hibe desteğine 114 başvuru

Elazığ’da sulama sistemleri hibe desteğine 114 başvuru

Elazığ’da 114 kişinin başvurduğu 2019 yılı Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Desteklemesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde, Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Desteklemesine başvuran yatırımcılara yönelik değerlendirme ve mal alımı süreci hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya İl Müdürü Turan Karahan, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Fuat Kerti, teknik personel ve üreticiler katıldı. 114 kişinin hibe için başvurduğu destek ile ilgili Şube Müdürü Fuat Kerti, toplantıya katılanları bilgilendirdi.Bireysel sulama hibe desteklenmesine bu yıl 114 adet başvuru olduğunu belirten İl Müdürü Turan Karahan,değerlendirmenin 30 Nisan 2019 tarihine kadar yapılacağı, desteği alacak yatırımcıların belirlenmesinden sonra hibe sözleşmesinin imzalanacağını aktardı.Toplantı soru cevapla sona erdi.

ELAZIĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN