Emilia Clarke koronavirüs bağışı yapana yemek hazırlayacak

Emilia Clarke koronavirüs bağışı yapana yemek hazırlayacak

Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, koronavirüse karşı başlatılan kampanyalara bağış yapan 12 hayranına yemek yapacağını duyurdu.

Game of Thrones’ta Deanerys Targanyen (Khaleesi) karakterini canlandıran ve dizi sayesinde dünya çapında şöhrete kavuşan Emilia Clarke, koronavirüs salgınını durdurmak için başlatılan bir kampanyaya bağış yapan 12 hayranıyla yemek yiyeceğini açıkladı.

Kampanya için 250 bin pound toplanılması gerektiğini söyleyen Clarke, “Bağış yapanlar arasından rastgele seçilecek 12 kişi için yemek yapacağım ve izolasyondan komik videolardan konuşacağız. Yemek yapmayı bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım” dedi.

Clarke, felç ve beyin hasarı hastalarına temel destek sağlamak için açılan kampanyanın corona virüsüne yakalanan kişilerin iyileşmesini hızlandırmak için kullanılacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN