Trafik kazasında hayatın kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun'un böbrek hastası olduğu ve 2014 yılından beri böbrek nakli beklediği ortaya çıktı. Beşiktaş'ta bir sağlık merkezinde düzenli olarak diyaliz tedavisi gören Tosun'un bu sabah da evinden tedavi için çıktığı belirtildi. Erdal Tosun'un 2014 yılından beri böbrek nakli bekleme listesinde olduğu da ortaya çıktı.
Öte yandan, Erdal Tosun'a çarpan diğer aracın şoförü Nihat Şaki'nin Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
YAKINLARI HASTANEYE KOŞTU
Erdal Tosun’un cenazesi Kağıthane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcının otopsi işlemlerini tamamlamasının ardından 53 yaşında vefat eden Tosun’un cenazesi, eski eşi İlknur Bekmezci Tosun ve kızı Zeynep Kiraz Tosun tarafından teslim alındı. Hastane morgu önünde gözyaşı döken anne ile kızını, Erdal Tosun’un oyuncu arkadaşları Erkan Can ve Olgun Şimşek sarılarak teselli etmeye çalıştı. Tosun’un cenazesi hastane morgundan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesine götürüldü.
DHA
