Erdoğan: Halkımla arama girmeye güçleri yetmez

Erdoğan: Halkımla arama girmeye güçleri yetmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da partiler şikayette bulunmuş. Ben de Vali Bey'e dedim ki, geleceğim ve orda konuşacağım. Ben Cumhur'un başkanıyım. Benimle halkım arasına girmeye kimsenin gücü yetmez.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan antalyada toplu açılış töreninde konuştu. 

Erdoğan'ın konuşmasından önemli başlıklar;

Az önce Denizkurdu 2015 Tatbikatı’nı izledim. Ordaki kahraman Mehmetçiklerin selamını getirdim size.

Antalya'nın 5 yılı kayboldu. Geriye kala kala bira festivali, ölü yakma projesi kaldı. Benim Başbakanlığım döneminde Antalya'ya yapılan toplam yatırım 18 katrilyon.

Türkiye artık dünyanın en büyük 17. ekonomisi. Bizim dönemimizde bu noktaya geldik.

'Turistler sefalet içindeydi'

Şöyle 12 sene geriye gidelim. Antalya Havalimanı ihtiyaca cevap veriyor muydu? Turistler sefalet içindeydi. Biz hemen süratle ikinci bir terminal binası yaptı. Sonra Antalya Havalimanı rahatladı.

'Biraz kafanı çalıştır'

Kılıçdaroğlu bizim projemizi '100 yıllık' proje diye açıklamış. Yahu Kılıçdaroğlu, biraz kafa çalıştır. Kendiniz bir şeyler üretin. 6 yıl SSK'nın genel müdrülüğünü yaptı. Kardan aldı zararla kapattı.

'Vali beye dedim ki...'

Adana'ya gitmeden önce partiler şikayette bulunmuş. Ben de Vali Bey'e dedim ki, geleceğim ve orda konuşacağım. Çünkü ben Cumhur'un başkanıyım. Benim halkım arasına girmeye kimsenin gücü yetmez.

Bir de Pensilvanya var. O da tüm ümidini bölücü terör örgütü güdümündeki partiye bağlamış. Biz bu ittifakı 2007'den hatırlıyoruz. Bu kirli ittifakı çok iyi hatırlıyoruz.

Neymiş devlet içinde devlet kuracaklarmış. Haydi kur haydi kur da görelim. Ben ne demiştim 'İnlerine gireceğiz' diye. Ve inlerine girdik. Daha da gireceğiz.

Ey Doğan medyası İki yüzlülüğünüz bu defa işe yaramayacak.

ADANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN