Erdoğan'dan Hürriyet'in çarpıtmasına cevap: Ahlaksızlığın daniskası

Erdoğan'dan Hürriyet'in çarpıtmasına cevap: Ahlaksızlığın daniskası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında erken seçim için söylediği 400 vekil sözünü Başta Hürriyet olmak üzere bazı muhalif internet siteleri ile sosyal medyadaki Paralel Yapı mensupları Dağlıca'daki şehitler için söylemiş gibi çarpıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğna, A Haber televizyonunda gündeme ilişkin soruları cevapladı. Erdoğan sunucunun "400 vekil verin Anayasayı değiştereyim" sözlerini hatırlatararak sorduğu soruya şöyle cevap verdi. Erdoğan 7 Haziran'da anayasayı değiştirecek 400 milletvekili çıksaydı erken seçime gerek olmayacağını söyledi. 

15-09/06/resized_b730f-061dekranalintisi.jpg

Hürriyet.com.tr ve bazı muhalif internet siteleri ile sosyal medyadaki Paralel Yapı'ya yakın kullanıcılar Erdoğan'ın bu açıklamasını "400 vekil çıksaydı Dağlıca olmazdı" şeklinde çarpıtarak verdi. Sosyal medyada muhalif internet sitelerinin haberleriyle Erdoğan'ın açıklamaları üzerinden kara propaganda başlatıldı. 

Ahlaksızlığın daniskası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında sunucunun bu kara propagandayı hatırlatması üzerine şöyle konuştu: 

"Bu ahlaksızlığın daniskasıdır. Acaba burada nasıl bir rant elde edebiliriz bunun derdindeler. Paralel yapının geçmişini bilirim. O zamanlar çok farklıydılar. Bunlar Batı devletlerine Türkiye'yi şikayet edecek kadar alçalmışlardır. Bunlar için şehit cenazeleri sadece propagandanın bir parçası. Üzüntü ve kızgınlıkla izliyorum. Bizim 400 milletvekili dediğimiz olay, yeni Anayasa ve yeni Türkiye için bir açıklamaydı. Tabii böyle terör olaylarını da minimize edecek bir açıklamaydı." 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN