Erol Bulut'un vedasının ardından şoke eden detay: Teker teker takipten çıktılar

Erol Bulut'un vedasının ardından şoke eden detay: Teker teker takipten çıktılar

Fenerbahçe'den sürpriz bir şekilde gönderilen Teknik Direktör Erol Bulut'la ilgili hiçbir futbolcusunun sosyal medya hesaplarından veda mesajı yazmaması dikkat çekti. Futbolcuların çoğunun Bulut'u sosyal medya hesaplarındaki takip listelerinden de çıkarmaları şaşkınlık yarattı.

Fenerbahçe'deki görevini Emre Bölezoğlu'na bırakmak zorunda kalan Teknik Direktör Erol Bulut'un Instagram hesabındaki takipçi sayısının birden azalması dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçeli pek çok futbolcu ünlü teknik adamı takibi bıraktı. Harun Tekin, Sinan Gümüş, Ozan Tufan, Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, ve Pelkas başta olmak üzere futbolcuların çoğu eski hocalarını takipten çıktı.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen genç teknik adama hiçbir sarı-lacivertli yönetici ve futbolcunun sosyal medya hesabından veda mesajı yazmaması da şaşkınlık yarattı.

EROL BULUT KİMDİR?

SEZON SONUNA KADAR EMRE TAKIMIN BAŞINDA

Teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu sezon sonuna kadar takımın başında yer alacak. Sarı-lacivertli kulübün yeni sezon için Joachim Löw ile el sıkıştığı ileri sürüldü. Diğer adayların ise Zlatko Dalic, Marcelo Gallardo ve Alex de Souza olduğu konuşuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN