Ertem Şener neden istifa etti? Açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı

Ertem Şener neden istifa etti? Açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı

9 yıldır başarılı bir şekilde Beyaz TV ekranlarında Spor Müdürlüğü yapan, Beyaz Futbol ve Derin Futbol sunucusu Ertem Şener, görevini bıraktığını açıkladı. Peki Ertem Şener neden istifa etti? Ayrıntılar haberimizde…

Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Abdulkerim Durmaz ile birlikte Beyaz Futbol ve Derin Futbol programını hazırlayıp sunan Ertem Şener, odasını toplayarak kanaldan ayrıldı. Kendi isteğiyle kanalıyla yollarını ayırdığını açıklayan ünlü Ertem Şener, kanalın sahibi Osman Gökçek’te teşekkür etti.

ERTEM ŞENER NEDEN İSTİFA ETTİ?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ertem Şener, kamuoyuna yaptığı açıklamayla, gördüğü lüzumun ardından Beyaz TV ile kendi isteğiyle yollarını ayırdığını duyurarak, Beyaz Futbol ve Derin Futbol'a bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi. Şener, kanalın sahibi Osman Gökçek'e 9 senedir gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür etti.

ekran-resmi-2020-10-03-12-51-11.png

KOVULDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Medyaradar’da yer alan habere göre, Ertem Şener'in 'sözleşme şartlarına uymadığı' gerekçesiyle çıkışı verildiği iddia edilmişti.

ertem-sener-neden-istifa-etti-aciklamayi-sosyal-medya-hesabindan-paylastii.jpg

Haberde özetle şu ifadeler yer almıştı:

Yıllardır Beyaz TV Spor Müdürü görevi yapan, aynı zamanda Beyaz TV'de Derin Futbol ve Beyaz Futbol adlı programlarını sunan Ertem Şener ve ekibinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde işe gelmedikleri hâlde maaş almaya devam etmelerinin çalışanlar arasında huzursuzluğa neden olduğu ileri sürüldü.

Çalışanların, Ertem Şener’in Kovid-19 sebebiyle işe gelmediğini ve buranın spor müdürü gözüktüğünü ancak Youtube'da ve TV8'de çalıştıkları yönünde yakındıkları ve onlara maaş verildiği için huzursuz olduklarını kanalın Genel Müdürü Osman Gökçek'e söyledikleri öne sürüldü.

Uzun zamandır devam eden bu durumun Beyaz TV'de bir ayrılıkla sonuçlandığı ve 2013’ten beri kanalda spor müdürlüğü ve de program sunuculuğu yapan Ertem Şener'in 'sözleşme şartlarına uymadığı' gerekçesiyle çıkışının verildiği iddia edilmişti.

ERTEM ŞENER KİMDİR?

18 Temmuz 1975’de Malatya’da doğan Ertem Şener, İstanbul 50. Yıl İNSA Lisesi’ni bitirmesinin ardından Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu.

1995'te bir radyoda çalışan Ertem Şener, arkasından Muğla‘da bölgesel bir TV’de ve sonrasında TGRT ekranlarında 1996 yılında profesyonelliğe adım attı. Burada İtalya Seri maçlarının anlatımını yaparken, spor bültenleri ve program sunuculuğu da yapan Ertem Şener, çok kısa bir zaman Kanal 6‘da çalıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARIYLA HAFIZALARA KAZNDI

1997’de Star TV‘ye transfer olan Ertem Şener, Star TV’de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı-sunuculuğunu yaparken, Star Tv’de anlattığı Şampiyonlar Ligi maçları vesilesiyle adını duyurmayı başardı. 2001’de İtalya‘da Fatih Terim ve Türk futbolcularının takibi için bir süre Milano‘da özel bir haber ajansı adına çalışan Ertem Şener, 2002’de Star TV’ye geri döndü.

Gülşen Şener ile evli olan Ertem Şener’in Ömer, Kerim ve Nurefşan adlarında 2 oğlu bir kızı bulunuyor. 2012’de Kanal D‘de yayınlanan ‘Kazanmak İçin Bir Dakika’ isimli programı sunan Ertem Şener, TV8’de 2012 yılında yayınlanan, Afrika‘nın beşiği Kenya‘da yapılan yarışma programı ‘Trophy Türk’ sunuculuğunu Helin Avşar ile beraber yaptı. Burcu Çetinkaya ile beraber Berksan Özer, Billur Kalkavan, Hale Caneroğlu, Esra Ersoy, Ceyda Ersoy, Zaza Enden, Şener Üşümezsoy, Leyla Bilginel, Serkan Tanırgan, Önder Bekensir, Tuğba Özay ve Helin Avşar da yarışmacı ekip arasında yer aldı.

EN İYİ SPİKER ÖDÜLÜ'NÜN SAHİBİ OLDU

Ertem Şener’in kendisine ait bir prodüksiyon şirketi ve ‘Medyahaber.com’ adında bir haber sitesi var.

Ertem Şener, 2012 yılında 'En İyi Spiker Ödülü’nün sahibi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN