EYT Maltepe mitinginde (17 Mart) kaç kişi var? EYT İstanbul mitingine 82 ilden katılım

EYT Maltepe mitinginde (17 Mart) kaç kişi var? EYT İstanbul mitingine 82 ilden katılım

1 Mart EYT İstanbul mitingine 81 ilden katılım gerçekleşti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar yaşadıkları sıkıntıları anlatmak için EYT Maltepe mitingi gerçekleştirdi. EYT İstanbul mitinginde Emeklilikte Yaşa Takılanlar platformu 1 milyon kişinin katılmasını hedefliyordu. Peki, Maltepe’de gerçekleştirilecek EYT mitingi öncesi son gelişmeler neler? EYT İstanbul mitingine kaç kişi katıldı? İşte EYT haberlerinin detayları ve son gelişmelerin ayrıntıları...

EYT Maltepe mitinginde kaç kişi var? EYT İstanbul mitingine 81 ilden katılım gerçekleşirken 17 Mart EYT eylemine katılım oranı merak ediliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar EYT haberleri ile ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş seçim çalışmaları kapsamında “EYT'liler 75 TL primi yatıramadığın zaman kendisi, ailesi, çocukları sağlık yardımından yararlanamıyor. Bunun farkında değiller. Belediye nerelere para ödemiyor ki? 75 TL EYT'lilerin parasını ödemek konuşulacak bir konu bile değil. Ankara'daki bütün EYT'lilerin sağlık priminin parasını yatırsak bir dinozor parası yapmaz”dedi. AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım ise “Biraz sabır” derken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise  Bir vatandaşın "Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili müjdeyi bekliyoruz, seçime kadar çıkacak mı?" sorusuna  "Seçime kadar nasıl çıkacak. Sen bizden rüşvet istiyorsun, biz rüşvete karşıyız, hak konusu ayrı. Sizi belli açıdan haklı görüyoruz, belli açıdan imkanlara bakıyoruz, imkanlar zor. İnşallah imkanları denkleştirir öyle yaparız." dedi. EYT İstanbul mitingi ve Maltepe'den gelecek olan EYT haberleri  haberimizde...

19-03/17/eyt-maltepe-17-mart.jpg


EYT MALTEPE MİTİNGİ SAAT KAÇTA APILACAK?

EYT mitingi 17 Mart Pazar günü saat 12:00 – 15:00 arasında Maltepe miting alanında gerçekleştirilecek. İstanbul Valiliği’nden emeklilikte yaşa takılanlar mitingine izin çıkmasının ardından konuyla ilgili duyuru Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapıldı. Öte yandan derneğin Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre tüm güvenlik önlemleri için Emniyet Müdürlüğü ile toplantılar da yapıldı.

19-03/17/eyt-hayati-yazici.jpg

HAYATİ YAZICI: EYT’LİLERİ HAKLI GÖRÜYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığını ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Bir vatandaşın "Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili müjdeyi bekliyoruz, seçime kadar çıkacak mı?" sorusuna Yazıcı, gülümseyerek "Seçime kadar nasıl çıkacak. Sen bizden rüşvet istiyorsun, biz rüşvete karşıyız, hak konusu ayrı. Sizi belli açıdan haklı görüyoruz, belli açıdan imkanlara bakıyoruz, imkanlar zor. İnşallah imkanları denkleştirir öyle yaparız." şeklinde cevap verdi.

19-03/17/eyt-2019.jpg


BİNALİ YILDIRIM: BİRAZ SABIR

Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına geçtiğimiz günlerde Pendik’te devam etti. Pendik’te sabah AK Parti ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Yıldırım daha sonra esnafa uğradı, döner kesti, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Emekliliği beklediğini söyleyen bir vatandaş Yıldırım’a, “Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ne olacak, bir çalışmanız var mı?” diye sordu. Yıldırım vatandaşa, “Biraz sabır” yanıtını verdi.

EYT EYLEMİ İÇİN GELENLER

19-03/17/eyt-17-mart-1552809453.jpg

19-03/17/eyt-istanbul-1552809467.jpg

19-03/17/eyt-maltepe-17-mart-1552809481.jpg

19-03/17/eyt-maltepe-1.jpg

19-03/17/eyt-maltepe-2.jpg

19-03/17/eyt-maltepe-3.jpg

19-03/17/eyt-maltepe-1552809933.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN