Fenerbahçe antrenmanında kavga

Fenerbahçe antrenmanında kavga

Fenerbahçe antrenmanında Emre Belözoğlu ile Nebil Dirar ararasında yumruklu kavga yaşandığı iddiaları üzerine kulüpten yapılan açıklamada, "Emre takım arkadaşını daha dikkatli olması konusunda uyardı" denildi.

Fenerbahçe antrenmanında Emre Belözoğlu ile Nebil Dirar arasında bir ikili mücadele sonrası gerginlik yaşandı. Kaptan Emre Belözoğlu daha dikkatli olması konusunda Dirar’ı uyardı.

Fenerbahçe Kulübü yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, “Antrenman sırasında iki oyuncumuz arasında her takımda yaşanabilecek ikili bir tartışma yaşanmıştır. Kaptanımız Emre Belözoğlu takım arkadaşı Nabil Dirar’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunmuştur. Yaşanan tartışma sonrasında oyuncumuz Nabil Dirar, hocamız Tahir Karapınar tarafından tesislere gönderilmiştir” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN