Galatasaraylı Muslera, Ekvador ile Uruguay arasında oynanan maçta havadan çekim yapan bir İHA'yı sahaya düşerken havada yakalamayı başardı.
MUSLERA BİR İLKİ BAŞARDI
Ekvador ile Uruguay arasında oynanan 2018 Dünya Kupası Güney Amerika eleme maçında ilginç bir olay yaşandı. Havadan çekim yapan bir İHA sahaya düşerken, Muslera havada yakalamayı başardı.
Uruguaylı isim yine kendisine hayran bıraktı.
Yere düşmeden havada yakaladı
Ekvador, Uruguay'ı 2-1 yenip, gruplarda 3'te 3 yaparken, maçın başlarında ilginç bir an yaşandı. Havadan çekim yapan drone (insansız hava aracı) kamera, iki ülke marşının çalınmasının kısa süre sonrasında sahaya düşmeye başladı. Muslera'nın üzerine doğru gelen aracı, havada yakaladı ve saha kenarındaki görevliye teslim etti.
Muslera yine kendine hayran bıraktı.
Muslera, Uruguay'ı kurtaramadı
2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 3. maçında Ekvador, Uruguay'ı 2-1 yendi ve 3'te 3 yaptı.
Muslera, Ekvador'un gollerine engel olamadı. / FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA
Atahualpa Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Ekvador'un golleri 23'te Felipe Caicedo ve 59'da Fidel Martinez'den gelirken Uruguay'ın tek sayısını 49'da Edinson Cavani kaydetti.
Uruguay'da Fernando Muslera ilk başladığı maçta 90 dakika sahada kalırken mağlubiyete engel olamadı.
Bu sonuçla Ekvador 3'te 3'le 9 puana ulaşırken Uruguay 6 puanda kaldı.
