Fikret Orman: Ersan Gülüm'ü kesinlikle satmayacağız

Fikret Orman: Ersan Gülüm'ü kesinlikle satmayacağız

Fikret Orman, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman "Büyük ihtimalle bir transfer daha gerçekleştireceğiz. Fakat bu transfer önümüzdeki sezonun kadrosu düşünülerek yapılabilir." dedi.

Ukrayna'nın Dnipro takımından transfer edilen Denys Boyko'nun uzun süredir izledikleri bir kaleci olduğunu vurgulayan Beşiktaş Başkanı Orman, Ersan Gülüm'ü ise kesinlikle satmayacaklarını ifade etti.

'Ersan'ı satmak gibi bir niyetimiz yok'

Orman; "Takım olarak şampiyonluğa konsantre durumdayız. Ersan'ı satmak gibi bir niyetimiz yok. Nedense basında hep bizim futbolcularımızın fiyatları çıkıyor. Bunu bir sitem olarak söylüyorum. Biz bir sezon sonrasını planlayarak gidiyoruz" şeklinde konuştu.

'Kendimizce doğru olan şeyleri yapıyoruz'

Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play konusunda yaşadığı sıkıntıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Fikret Orman "Biz kendimizle ilgileniyoruz. Başka kulübün işleri bizi alakadar etmiyor. Kendi camiamı bağlayan soruları yanıtlarım. Bizim bir rotamız var. UEFA istiyor diye değil, zihniyetimiz bu olduğu için kulübü o misyonla yönetmeye çalışıyoruz. Kendimizce de doğru bir şeyler yapıyoruz" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN