Fransa Açık'ta şampiyon Novak Djokovic

Fransa Açık'ta şampiyon Novak Djokovic

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkeklerde şampiyonluğu Sırp raket Novak Djokovic elde etti.

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerde şampiyonluğu Sırp raket Novak Djokovic elde etti.

Dünyanın bir numaralı tenisçisi Djokovic, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen şampiyonanın tek erkekler finalinde dünya iki numarası Büyük Britanyalı Andy Murray'yi 3-6, 6-1, 6-2 ve 6-4'lük setlerle 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

TOPLAM 12. GRAND SLAM ŞAMPİYONLUĞU

Kariyerindeki ilk Fransa Açık şampiyonluğuna imza atan 29 yaşındaki Djokovic, daha önce bu turnuvada 2012, 2014 ve 2015'te finalde kaybetmişti.

Toplamda 12'nci grand slam şampiyonluğunu kazanan Djokovic, ödül olarak 2 milyon avronun da sahibi oldu.

PARİS / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN