Galatasaray'dan Eskişehirspor maçı biletlerine 29 Ekim indirimi

Galatasaray'dan Eskişehirspor maçı biletlerine 29 Ekim indirimi

Galatasaray Kulübü, 29 Ekim'de oynanacak Eskişehirspor maçının bilet fiyatlarında indirim kararı aldı.

Galatasaray Yönetimi'nden taraftarına bayram jesti. Sarı Kırmızılılar 29 Ekim günü oynayacakları Eskişehirspor maçı için Cumhuriyet Bayramı nedeniyle özel indirim yapma kararı aldı.

Kadıköy'de Fenerbahçe'ye yenilmeden dönerek moral toplayan Sarı-Kırmızılılar, Eskişehirspor maçını kazanarak ligdeki çıkışı sürdürmek amacında. 

Bu yüzden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Arena tribünlerini tıklım tıklım doldurmayı hedefleyen Galatasaray Yönetimi bilet fiyatlarındaki indirim uygulamasında;

Kategori 1 ve 2 400'den 300 TL'ye,

Kategori 3 275'den 200 TL'ye

Kategori 4 225'den 150 TL'ye

Kategori 5 140'dan 100 TL'ye

Kategori 6 100'den 70 TL'ye

Kategori 7 80'den 50 TL'ye

Kategori 8 60'dan 40 TL'ye düşürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN