Galatasaray'ın eski kalecisi Zapata iki penaltı kurtararak Sante Fe'ye şampiyonluğu getirdi

Galatasaray'ın eski kalecisi Zapata iki penaltı kurtararak Sante Fe'ye şampiyonluğu getirdi

Bir dönem Galatasaray forması giyen kaleci Zapata, iki penaltı kurtararak Sante Fe'ye şampiyonluğu getirdi. Santa Fe Copa Sudamericana finalinde Hursacan'ı penaltılarla 3-1'le geçerek şampiyon oldu.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Zapata, iki penaltı kurtararak Sante Fe'ye şampiyonluğu getirdi.

Copa Sudamericana finalinde Hursacan'ı penaltılarla 3-1 yenen Santa Fe şampiyon oldu.

İki takım arasında oynanan ilk maç 0-0 sona ermişti. İkinci maçın da normal süresi ve uzatma bölümü 0-0'lık eşitlikle sona erince seri penaltı atışlarına geçildi.

15-12/10/ekran-resmi-2015-12-10-115841Zapata yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vurdu. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

2010-11 sezonunda Galatasaray'da da görev yapan Santa Fe'nin kalecisi Robinson Zapata, seri penaltı atışlarında kalesinde devleşti. Kolombiyalı eldiven iki pealtı kurtararak, Santa Fe'nin seri penaltı atışlarını 3-1 kazanmasını sağladı.

ESKİ ASLAN KUPAYI GETİRDİ

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN