Gaziantep'te yarın kar tatili var mı? 15 Aralık Perşembe | Son dakika haberleri

Gaziantep'te yarın kar tatili var mı? 15 Aralık Perşembe | Son dakika haberleri

Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? Meteoroloji'den yapılan son uyarılarda yoğun kar yağışının beklendiği Gaziantep'te binlerce örğencinin gözü valilikten yapılacak olan açıklamada. Peki yarın Antep'te okullar tatil mi? Valilik açıklaması... 15 Aralık Perşembe Gaziantep'te kar tatili var mı? Ayrıntılar haberimizde...

Yurdun tüm kesimlerinde kendisini hissettiren yoğun kar yağışı ile birlikte valiliklerden okullara kar tatili açıklaması geliyor. Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? Ulaşımın zorlaşması ve hayatın yavaşlamasına sebep olan yoğun kar yağışı sonrası gözler Antep Valiliği'ne çevrildi. 15 Aralık Perşembe okullar tatil olacak mı? Kar tatil haberlerine ve son dakika gelişmelerine yazımızdan ulaşabilirsiniz...

GAZİANTEP ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Aralık ayının ortalarına yaklaşılırken beklenen kar yağışı da yurdu etkisi altına almaya başladı.  Gaziantep'te, yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle il genelinde taşımalı sistemde eğitim yapılan okullar öğleden sonra tatil edildi.

16-12/14/061220160944341622211.jpg

ANTEP'TE OKULLAR TATİL Mİ? YARIN KAR TATİLİ VAR MI?

Antep'te sabahın ilk saatleriyle başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgarın da etkili olduğu kentte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü taşımalı sistemle eğitim verilen okullarda öğleden sonra için tatil kararı verdi. Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinden de yapılan duyuruda, "Taşımalı eğitim yapan il genelindeki bütün okullarımız, bugün öğleden sonra yoğun kar yağışı nedeni ile tatil edilmiştir" denildi.

16-12/14/meteoroloji-den-12-ilde-yogun-kar-yagisi-uyarisi_m.jpg

Açıklamanın ardından binlerce öğrenci kar tatilinin tadını çıkartırken diğer yandan da gözler yarın için yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Peki, Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? Konu ile ilgili ayrıntalara ve son dakika gelişmelerine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

GAZİANTEP SON DAKİKA HABERLERİ | YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yurdun çeşitli illerinde okullar bugün kar yağışı sebbeiyle tatil edildi. milyonlarca öğrenci kar yağışının yoğun geçtiği bu günleri evinde geçirirken, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılacak olan yarınla ilgili tatil açıklamalarına yoğunlaştılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN