Niğde'de yarın okullar tatil mi? 15 Aralık Perşembe | Son dakika haberleri

Niğde'de yarın okullar tatil mi? 15 Aralık Perşembe | Son dakika haberleri

Niğde'de yarın okullar için kar tatili var mı? Havaların soğuması ve kar yağışının yurdu etkisi altına almasıyla birlikte yurdun çeşitli illerinde okullara bir günlük ara verildi. Peki Niğde'de okullar yarın tatil mi? Kar yağışı nedeniyle eğitime bugün bir günlüğüne ara verilen Niğde'de 15 Aralık Perşembe günü kar tatili var mı? Ayrıntılar haberimizde...

Niğde'de bugün eğitime Çarşamba günü itibariyle 1 gün ara verildi. Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü yoğun kar yağışı nedeniyle bugün okulların tatil edildiğini açıkladı. Peki yarın Niğde'de okullar tatil mi? Yurdun genelinde etkili olan kar yaşışı sonrası bugün 39 ilde okullar tatil edildi. Milyonlarca öğrencinin gözü kulağı yarın okulların tatil olup olmayacağı sorusunda. Niğde'de 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil mi? Sorunun cevabı haberimizde...

16-12/14/resized_7d493-d033fd8ekartatili-1481722281.jpg

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bugün kar yağışı sebebyle eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi. Binlerce öğrencinin gözü kulağı yarın için verilecek olan haberde artık. Niğde'de yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı için sayfamızı takip ein. Mevcut gelişmeleri ve son dakika haberlerini Karar.com adrsinden okuyun.

NİĞDE'DE KAR TATİLİ VAR MI? SON DAKİKA HABERLERİNİ GÖR

16-12/14/569a5084c03c0e731084c79c-1481722657.jpg

Yoğun kar yağışı sebebiyle hayat yurt genelinde aksamaya başladı. Niğde'de de yollarda kar engeli yaşanıyor. Yetkililer harekete geçti, karayolları çalışanları yollarda buzlanmaya karşın tuzlama çalışmalarına başladılar. Karayollarının çeşitli noktalarında kar yağışı nedeniyle aksamalar oluştu.

NİĞDE ANLIK HAVA DURUMU RAPORU 

Yetkililer vatandaşları yoğun kar yağışına karşı hazırlıklı ve tedbirli olamaları konusunda uyardı.

16-12/14/nevsehir_nigde_ve_nevsehir_kirsehir_yollari_ulasima_acildi_h2875.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN