Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ: 28 Şubat zihniyeti hortladı uyanın

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ: 28 Şubat zihniyeti hortladı uyanın

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'in '28 Şubat FETÖ'ye yapıldı' sözlerine sert tepki gösterdi. 28 Şubat zihniyetinin hortladığını söyleyen Özdağ, '28 Şubat’ı iliklerine kadar yaşayanlar, 28 Şubatta ne olduğunu görenler, bilenler, hissedenler uyanın' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nu hedef alan ve 28 Şubat’ı güzelleyen açıklamalarına sert tepki gösterdi.

AK Parti’ye oy veren kitlelere de uyarıda bulunan Özdağ, herkesi 28 Şubat postmodern darbe girişimini meşrulaştıranlara karşı uyanık olmaya davet etti. Özdağ, “28 Şubat'a da karşıyız, aynı zihniyetin bugün birilerine şirinlik muskası yazarak hortladığını görüyoruz, biliyoruz” dedi.

Özdağ’ın kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"20 YIL DAHA 28 ŞUBAT'TA YAŞADIKLARIMIZI KONUŞACAĞIZ"

28 Şubatın üzerinden seneler geçti ama hala bıraktığı acıları konuşuyoruz. Demek ki toplumlar yapılan kötülükleri kolay kolay unutmuyor. İhtimaldir ki bir yirmi yıl daha 28 Şubat'ta yaşadıklarımızı konuşacağız.

Yaşadıklarından ders almayan toplumlar aynı acıları yeniden yaşamak zorunda kalırlar. Aslında bu tür anmalar, hatırlatmalar aynı sıkıntıları yeniden yaşamamak içindir.

"GEREĞİ YAPILSA DARBELER DÖNEMİ 60 DARBESİNDE KAPANIRDI"

Son elli yılın bir nevi darbeler tarihi olmasının arkasında, yaşananlardan gerekli dersleri çıkarmamak yatıyor. Gereği yapılsa darbeler dönemi 60 darbesinden sonra kapanabilirdi. Gereği yapılamadığı için bu acılı süreç 28 Şubat'a kadar elli yıl sürmüştür.

Ancak 28 Şubat’ı öteki darbelerden ayıran farklı bir yönü var. İlk defa toplum bir darbeye bu ölçüde tepki gösterdi. İlk defa boyun bükmedi, ilk defa içinden çıkardığı yiğitlerle direneceğini gösterdi.

"MUHSİN YAZICIOĞLU'NU RAHMETLE ANIYORUZ"

Eğer darbe girişimleri başarısız oldu ise 28 Şubat'ta bir avuç serdengeçtinin verdiği mertçe mücadelenin büyük payı vardır. Bugün silahını millete çevirenlere saygı duymam diyen Muhsin Yazıcıoğlu’nu onun için rahmetle anıyoruz.

Verdiği demeçler yüzünden zamanının çoğunu mahkemelerde geçiren Hasan Celal Güzel’i onun için hayırla yad ediyoruz. Her dönemin kahramanları vardır, 28 Şubat'ın kahramanları da hiç şüphesiz bu iki isimdi.

"MİLLETİ KARŞISINA ALDIĞI İÇİN 28 ŞUBAT BAŞARISIZ OLDU"

28 Şubat niçin başarısız oldu, öncelikle bir kaç ismin gösterdiği dirayet yüzünden. Sonra da milleti karşısına aldığı için. Milleti karşısına aldı, çünkü doğrudan doğruya İslam'a taarruz etti. İrtica ambalajı altında dini değerleri vurmaya kalktı.

Vatan çocuklarını ikiye böldü, katsayı rezaletiyle ayrımcılık yaptı. Üniversite kapılarında milletin gözü gibi üzerinde titrediği çocuklarını jopların altında ezdi. Bütün bunların oluşturduğu milli direnç 28 Şubat ve şubatçıların sonu oldu.

"SONRAKİ DARBELERİN BAŞARISIZ OLMASINDA BU İMAJ ROL OYNADI"

Sonraki balyoz, kafes gibi darbe denemelerinin(!) başarıya ulaşamamasının arkasında askerin 28 Şubat'ta bıraktığı bu olumsuz imaj büyük rol oynadı.

Aslında bir ülke için en kötü durumlardan biri, ordusunun itibar kaybıdır. Ordu şu veya bu görüşün malı değildir, milletin malıdır. Bir tarafa yaslanan bir ordu öteki tarafı hasım haline getirir. Bir millet için olabilecek en kötü durumlardan biri budur.

"İKİ DEFA ÜNİVERSİTEDEN ATILDIM"

28 Şubat'ta bu satırların yazarı da büyük sıkıntılar yaşadı. İki defa üniversiteden atıldı. Ama hiç bir yanlış ebedileşemiyor, sonunda ülke normalleşti bizler hem görevimize döndük, hem de bu aziz millet bizi parlamentoya gönderdi.

Şimdiii gelelim sadete ”ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ YERE”. Kerameti kendinden menkul bir zat çıkmış 28 Şubat FETÖ'ye karşı yapıldı diyerek aklımızla alay ediyor. Bu aziz millet balık hafızalı değildir. 28 Şubat millet iradesine karşı yapılmıştır. 28 Şubat seçilmiş hükümete yapılmıştır.

"15 TEMMUZ'DA DARBE GİRİŞİMİ YAPANLARA LANET OLSUN"

28 Şubat’ı yapanlar inançlara, bu milletin değerlerine savaş açmışlardır. 28 Şubat'tan itibaren demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, inanç hürriyetine yapılan saldırıları ve yapanları unutmayacağız. FETÖ’ ye karşıyız,15 Temmuz'da darbe girişimini yapanlara lanet olsun

Ama, 28 Şubat'a da karşıyız, aynı zihniyetin bugün birilerine şirinlik muskası yazarak hortladığını görüyoruz, biliyoruz. Unutmasınlar ki, bukalemun gibi her kılığa giren kriptolar başarılı olamayacaklar.

"DEMOKRASİ BU ÜLKEDE HER DAİM YEŞERECEK"

Sahinin sesi olanlara sesleniyorum: Demokrasi, şeffaflık, hukukun üstünlüğü, insan hakları bu ülkede her daim yeşerecek, bir gün elbet tam ve kamil manada neşet edecektir.

Sn. Ahmet Davutoğlu ve arkadaşları bağımsız Türkiye, özgür Türkiye’yi gerçekleştirmek, tüm vesayetçi yapılarla mücadele etmek için yola çıktılar. Her devrin adamlarına meydan okuyorlar. AK partiye oy ve gönül verenleri 28 Şubat post modern darbe girişimini meşrulaştıranlara karşı uyanık olmaya davet ediyorum. 28 Şubat’ı iliklerine kadar yaşayanlar, 28 Şubatta ne olduğunu görenler, bilenler, hissedenler UYANIN.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN