Giresun'da okullar yarın tatil ilan edildi

Giresun'da okullar yarın tatil ilan edildi

Giresun'da 27 Aralık yarın okullar tatil mi? Giresun Valiliği kar tatili açıklamasında ne deniyor? İçanadolu'yu vuran dondurucu soğuklar Giresun'un yüksek yerlerinde de etkili oluyor. Özellikle öğrencileri, öğretmenleri ve velileri yakından ilgilendiren kar tatili konusu internette en çok aranan başlık oldu. Giresun'da yarın okullar tatil mi, 27 Aralık perşembe günü kar tatili mi ilan edildi? İşte Giresun'da yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı ve Giresun Valiliğinin kar tatili açıklamasının ayrıntıları....

Giresun'da 27 Aralık yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde. Giresun Valiliği kar tatili açıklaması vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. İçanadolu bölgesinin pek çok şehrini etkilerken Karadeniz'dende dondurucu soğuk ve yoğun kar yağışı haberleri geliyor. Özellikle Giresun, Samsun, Ordu ve Gümüşhane gibi Orta Karadeni Bölümünde yer alan şehirlerde 26 Aralık'ta okullar tatil edilmişti.İşte 27 Aralık Giresun'da kar tatili haberlerinin detayları ve yarın okulların tatil olup olmadığı...

Giresun genelinde etkili olan kar yağışı sonrası merkeze bağlı köyler ile Yağlıdere, Çanakçı, Dereli ve Doğankent ilçelerinden sonra Alucra ilçesinde de eğitime 1 gün ara verildi.
Valilikten yapılan açıklamada, "Alucra ilçe genelinde eğitim öğretime bugün yarım gün ve yarın tam gün ara verilmiştir. Ayrıca Çamoluk ilçesi taşımalı eğitim öğrencileri bugün öğleden sonra izinli sayılacaktır" denildi.

18-12/26/giresunda-27-aralik-yarin-okullar-tatil-mi.jpg

GİRESUN'DA YOĞUN KAR NEDENİYLE 90 KÖYDE YOLLAR KAPANDI

Giresun’da gece saatelerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. İl genelinde 90 köyün yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz iç ve yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 26 Aralık Çarşamba günü sabah saatleri itibariyle90 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar nedeniyle kapanan köy yollarında kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlimiz iç ve yüksek kesimlerinde yer yer etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde bulunan 550 köyden, Bulancak’ta 30, Dereli’de 34 Doğankent’te 6, Espiye’de 7, Keşap’ta 2, Tirebolu’da 3 Yağlıdere’de 8 köy yolu olmak üzere toplam 90 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarını açmak için Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı toplam 70 ekibin 59’u kar mücadelesi çalışmalarını sürdürüyor” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN