Tunceli'de okullara kar tatili

Tunceli'de okullara kar tatili

Tunceli'de yarın okullar tatil mi? Kar yağışının artmasıyla birlikte bazı illerde kar tatilleri yapılmaya başlandı. Tunceli'de kar yağışı etkisini gösterdi. Yarın okullara tatil verilip verilmeyeceği ise vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Tunelic'de yarın okullar tatil mi?

Tunceli'de yarın okullar tatil mi? 27 Aralık kar tatili haberleri en çok aranan konular arasında bulunuyor. Kar yağışı yurdun farklı alanlarda etkisini göstermeye başladı. Tunceli'de kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Tunceli Valiliği  ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise tatil ile ilgili açıklama yapıldı. Tunceli'de yarın okullar tatil mi? 

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde okullar, kar yağışı nedeniyle bugün tatil edildi.
Tunceli'de dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle Nazimiye, Pülümür, Hozat ve Ovacık ilçelerinde 91 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yolları açmak için çalışma yaptığı belirtildi. Ovacık ilçesinde ise kar nedeniyle okullar bugün tatil edildi. Ovacık Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, ilçe merkezi ile köylerde bulunan tüm okulların tatil edildiği belirtildi.

18-12/26/tuncelide-27-aralik-persembe-okullar-tatil-mi.jpg

TUNCELİ'DE 91 KÖY YOLU KAPANDI

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle 91 köy yolu ulaşıma kapandı. Ovacık ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Meteoroloji’nin uyardığı kar yağışı Tunceli’de dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Kar yağışı nedeniyle il genelinde 91 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının açılması için hazır bekletilen İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Karla Mücadele ekipleri çalışmalara başladı.

Öte yandan, Ovacık ilçesinde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Yağışların, Ovacık, Pülümür ve Nazımiye ilçelerinde daha fazla etkili olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN