Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi?

Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi?

Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi? 27 Aralık okullara kar tatili? Tunceli'de yarın okullar tatil mi? Ülkemizde kar yağışının en yoğun geçtiği bölgelerden biri olan Kahramanmaraş'ta okullar yarın tatil mi? 27 Aralık okul tatili haberleri özellikle öğrencileri, öğretmenleri ve velileri yakından ilgilendiriyor. Google gibi arama motorlarında Kahramanmaraş'ta 27 Aralık perşembe günü kar tatili var mı başlığı ile arama yapılıyor. İşte Tunceli'de yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı...

Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi? 27 Aralık okullara kar tatili haberleri başta öğrenciler olmak üzere pek çok vatandaş tarafından aranıyor. Karaman'ın Göksun ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin merkez ve ilçelerde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi. İşte 27 Aralık'ta Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı...

Yoğun kar yağışı Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerdeki kırsal mahallelerde ve kuzey ilçelerinde etkili oldu. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği kuzey ilçelerden Göksun'da okullar bugün tatil edildi.

Öte yandan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de merkezde Yedikuyular Kayak Merkezi ile Bertiz mahallelerine ulaşım sağlayan yolda ve Andırın, Elbistan, Göksun, Türkoğlu ve Ekinözü ilçelerinde kar yağışının devam ettiği mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin yolların açık kalması için mücadeleyi sürdüreceği belirtildi.

18-12/26/kahramanmarasta-yarin-okullar-tatil-mi.jpg

KAHRAMANMARAŞ'TA SAĞNAK YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

Kahramanmaraş’ta sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor. İl Merkezi’nde sabahın erken saatlerinde başlayan yağmur sağanak şeklinde devam ediyor. Kent geneli gün boyu etkisini artıran yağmur nedeniyle, ulaşımda bazı yollarda su birikintileri oluşurken, vatandaşlar şemsiye yardımıyla yürümeye çalıştı. Polis ekipleri, su birikintisi olan bölgeler ve yolda kalan araçları ilgili kurumlara bildirirken, yağmurun yarında sağanak şeklinde yağması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN