Karaman'da eğitime kar engeli

Karaman'da eğitime kar engeli

26 Aralık Karaman'da okullar tatil edildiği haberi sabah saatlerinde açıklandı. Karaman valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle Karaman'da okulların tatil edildiğini duyurdu. İşte Karaman okullar tatil haberinin ayrıntıları

26 Aralık Karaman'da okullar tatil edildi mi sorusuna Karaman valiliğiden yanıt geldi. Karaman'da 26 Aralık çarşamba günü okullar tatil edildi. Karaman'da kar nedeniyle kent merkezinde eğitime bir gün ara verildi. işte Karaman kar tatili açıklamasının detayları...

Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar nedeniyle bugün kent merkezi ve merkeze bağlı köylerde eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği kaydedildi.

18-12/26/26-aralik-karamanda-okullar-tatil-edildi.jpg

KAR TATİLİ OLAN İLLER

ÇANKIRI OKULLAR TATİL

Çankırı'da meydana gelen kar yağışından dolayı eğitim ve öğretime bir gün ara verildi. 

Çankırı Valiliği'nden yapılan açıklamada eğitim öğretime bir gün ara verildiği açıklandı. Kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de bir gün idari izinli sayılacakları açıklandı. 

Ayrıca Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. De. Hasan ayrancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yarın bugün) yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm fakültelerde ve yüksek okullarda öğrencilere tatil ilan ediyoruz. Engelli ve hamile memurları izinli sayıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

SAMSUN OKULLAR TATİL

Samsun’da kar yağışı nedeniyle 6 ilçede eğitime 1 gün ara verildi. 

Samsun Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu Vezirköprü, Kavak, Ladik, Havza, Asarcık ve Ayvacık ilçelerimizde devam etmekte olan kar yağışı nedeniyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için 26 Aralık Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün için kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır” denildi. 

AFYONKARAHİSAR OKULLAR TATİL

Afyonkarahisar'da kent merkezi ve 13 ilçede,  etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil  edildi. 

Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Afyonkarahisar  merkez ile merkeze bağlı Emirdağ, Bayat, Bolvadin, Çay, Sultandağı, Sandıklı,  Hocalar, Kızılören, Sinanpaşa, İhsaniye, İscehisar, Şuhut ve Çobanlar ilçelerinde  kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve  liselerde eğitime yarın (bugün) ara verildiği bildirildi.

KIRŞEHİR OKULLAR TATİL

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. 

Kaymakamlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, eğitime bir günlüğüne ara verildiği bilgisi paylaşıldı. Açıklamada, "Meteorolojik verilere göre sabaha kadar devam etmesi beklenen kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşacak buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için (Çarşamba) günü ilçemizde eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir" denildi. 

ORDU OKULLAR TATİL

Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Ünye ve Fatsa  ilçelerindeki bazı okullarda eğitime bir gün ara verildi.   

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik  verilere göre kentte yoğun kar yağışının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, öğrenci ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Ünye  ilçesine bağlı Yeşilkent, Yenikent, Fatih, Meydan,Tekkiraz, Pelitliyatak, Erenyur  ve İnkur mahalleleri ile Fatsa ilçesindeki Aslancami, Geyikceli, Hatipli ile  Islamdağ mahallelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her türlü eğitim kurumu  ile özel eğitim kurumlarında eğitime bugün ara verildiği aktarıldı.

Ordu Valiliği Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy,  Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey  ilçelerindeki tüm okullarda da eğitime 1 gün ara verildiğini duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN