Aksaray'da okullara kar tatili

Aksaray'da okullara kar tatili

26 Aralık Aksaray'da okullar tatil edildi mi? sorusunun yanıtını Aksaray valiliği kar tatili haberi ile verdi. Aksaray'da kar yağışı ve diğer olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldığı Aksaray Valiliği tarafından açıklandı. İşte Aksaray'da okulların kaç gün tatil edildiğine dair detaylar... Yoğun kar yağışı birçok ili etkilerken İç Anadolu Bölgesi kardan en çok etkilenen bölgeler arasında yer aldı.

26 Aralık Aksaray'da okullar tatil edildi haberi sabah saatlerinde geldi. Aksaray valiliği ve kar tatili haberlerinin detaylarını yazımızdan takip edebilirsiniz. Yoğun kar yağışı birçok ili etkilerken İç Anadolu Bölgesi kardan en çok etkilenen bölgeler arasında yer aldı. Aksaray'da da yoğun kar yağışı sabaha kadar devam etti. Akasaray valiliği ve MEB'den yapılan açıklamada okullara kar yağışı nedeniyle ara verildiği belirtildi. İşte 26 Aralık Aksaray okullar tatil haberinin detayları...

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün için il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Yoğun kar yağışı en çok İçanadolu bölgesinde etkili oldu. Ankara'da yoğun kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi. Ankara'nın yanında 18 ilde daha eğitime ara verildiği açıklandı. Bazı üniversiteler de kar sebebiyle eğitimlerine ara verdi. Afyonkarahisar, Amasya, Uşak, Ordu, Samsun, Denizli, Çankırı, Sivas, Bolu, Bilecik, Bursa, Yozgat, Balıkesir, Kırıkkale, Kütahya, Çorum, Kastamonu, Eskişehir, Kırşehir ve Konya'da da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil oldu. 

HANGİ ÜNİVERSİTELER TATİL İLAN ETTİ?

Üniversitelerin sosyal medya hesapları ve internet sitelerinden yapılan duyurulara göre, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesinin yanı sıra Hacettepe Üniversitesinin Beytepe yerleşkesinde eğitime bir süreyle ara verildiği belirtildi. Yüksek İhtisas Üniversitesi de Bağlum yerleşkesinde eğitime bir gün ara verildiğini duyururken, Balgat yerleşkesinde ise ders ve sınav programlarında değişiklik olmadığını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN