Nevşehir'de okullara kar tatili

Nevşehir'de okullara kar tatili

Nevşehir'de okullar tatil edildi haberi sabah saatlerinde valilik ve MEB tarafından açıklandı. 26 Aralık Nevşehir kar tatili haberinin detaylarını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Nevşehir'de okullar tatil edildi haberini bekleyen öğrencilere valilikten sevindirici haber geldi. 26 Aralık Nevşehir kar tatili ile öğrenciler ve veliler rahat bir nefes aldı. Şehirde kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehirin pek çok bölgesinde kar yağışı trafiğin aksamasına neden oldu. Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada Nevşehir'de devam eden kar yağışı, olası don ve buzlanma nedeniyle il genelindeki eğitim öğretime bir gün ara verildiği belirtildi. İşte Nevşehir kar tatili haberinin ayrıntıları...

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün için il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının bugün için bir gün süreyle tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

18-12/26/nevsehirde-okullar-tatil-edildi.jpg

KASTAMONU OKULLAR TATİL EDİLDİ

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde ilköğretim okullarıyla liselerde eğitime bir gün ara verildi. 

İhsangazi Kaymakamı Muhammed Öztaş, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksamaları dikkate alarak öğrencilerimizin güvenliği için İhsangazi ilçemizde eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyunun dikkatine” dedi. 

Buna göre, İhsangazi ilçesinde bugün eğitim veren tüm okullar bir gün süreliğine tatil edildi. 

ÇORUM OKULLAR TATİL EDİLDİ

Olumsuz hava  koşulları dolayısıyla Çorum'da 4 ilçede eğitime ara verildi. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, akşam  saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları  dolayısıyla Sungurlu, Bayat, İskilip ve Mecitözü ilçelerinde Milli Eğitim  Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.

AMASYA OKULLAR TATİL EDİLDİ

AMASYA'da kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. 

Amasya'da akşam başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve liseler çarşamba günü tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelli kamu görevlilerinin de don ve buzlanmadan kaynaklı olası kazalara maruz kalmamaları için aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

18-12/26/26-aralik-nevsehir-kar-tatili-haberi.jpg

YOZGAT OKULLAR TATİL EDİLDİ

Yozgat'ta kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle  eğitime ara verildi.   

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle bugün  il genelindeki özel ve resmi tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara  verildiği belirtildi.

Açıklamada, hamile, engelli ve kronik hastalıkları bulunan kamu  personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KONYA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Konya'da devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma  nedeniyle kent merkezindeki okullar tatil edildi. 

Konya Valiliğinden yapılan açıklama göre, devam eden kar yağışı, aşırı  don ve buzlanma dolayısıyla merkez Meram, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde, ilk ve  orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.

 Açıklamada ayrıca, "İl genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında  görev yapan hamileler, engelliler, harp malulü ve gaziler, özel kreş ve gündüz  bakımevleri, çocuk kulüpleri de bir gün süre ile idari izinli sayılacaklardır."  ifadesi kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN