Göreve iade edilen MEB personeli tam listesi | Son dakika: 3592 memur göreve döndü 2 Aralık 2016

Göreve iade edilen MEB personeli tam listesi | Son dakika: 3592 memur göreve döndü 2 Aralık 2016

Milli Eğitim Bakanlığı'nca açığa alınan 3 bin 592 personel daha göreve iade edildi. FETÖ ve PKK ile bağlantısı olduğu düşünülen binlerce memur açığa alınmıştı. 2 Aralık 2016'da göreve iade edilen 3592 MEB personeli listesi Resmi Gazete'de açıklanacak. Hangi memurlar görevine döndü? Tam isim listesi açıklandı mı?

MEB'den yapılan açıklamada "3592 personelin görevden uzaklaştırma kararı kaldırıldı. Bu personeller görevine iade edildi" denildi. Vatandaşlar ise göreve iade edilen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) personelini merak ediyor. Geçen hafta açığa alınan 6 bin öğretmen görevine başlamıştı. Göreve iade edilen 3 bin 592 MEB personeli Resmi Gazete'de yayımlanacak. İşte detaylar...

Göreve iade edilen öğretmenlerin sıralı tam listesi de belli olmuştu. 2 Aralık 2016 MEB görev iade edilen personelin isim isim tam listesi Resim Gazete'de yayınlandığı anda karar.com adresinde olacak. Görevini başına dönen 3592 memur MEB tarafından en kısa sürede görevlerine başlatılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137’nci maddesi gereğince görevden uzaklaştırılma tedbiri uygulanan 3 bin 592 personelin bugün itibariyle görevden uzaklaştırma tedbirini kaldırdı.

KİMLER GÖREVE İADE EDİLDİ?

Görevine iade edilenlerin büyük çoğunluğunun, eylem yapan Eğitim-Sen üyesi öğretmenler olduğu öğrenildi. En çok öğretmenin göreve iade edildiği il ise Diyarbakır oldu. Göreve iade edilen öğretmenler hakkındaki soruşturmaların tamamının ise sonuçlanmadığı belirtiliyor.

RESMİ GAZETE GÖREVE İADE LİSTESİ...

Diyarbakır'da Kamu Hükmündeki Kararname ile açığa alınan 4 bin 319 öğretmenden, 2 bin 253 öğretmenin göreve başlamasının önünü açan bakanlık yazısı, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştı.

GÖREVE İADE İLLERE TEBLİĞ EDİLDİ

Dün CHP Bursa Milletvekili ve Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Ceyhun İrgil de Twitter hesabı üzerinden “Nihayet iyi bir haber TBMM'deyiz. MEB görüşmeleri devam edecek. 6000'den fazla açığa alınan öğretmen göreve iade edildi. İllere tebliğ edildi” açıklamasında bulunmuştu.

Göreve iade edilen öğretmenlerin tam listesi ortaya çıktı. MEB'in dün duyurduğu KHK ile açığa alınan öğretmenlerin göreve iadesiyle ilgili valiliklere yazı gönderildi. Öğretmenler valiliklerin kararıyla işbaşı yapabilecek. Haberimizden göreve iade edilenlerin isim isim, il il listesini bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN