Göreve iade edilen öğretmenler listesi 2 Aralık | MEB son dakika haber

Göreve iade edilen öğretmenler listesi 2 Aralık | MEB son dakika haber

2 Aralık 2016'da göreve iade edilen öğretmenler listesi açıklandı mı? MEB 3592 personeli görevden uzaklaştırma kararını kaldırdı. Göreve iade edilen öğretmenlerin isim isim listesini haberimizde bulabilirsiniz. Hangi MEB personeli, hangi illerde göreve iade edildi? Resmi Gazete göreve iade edilen öğretmenlerin isim isim tam listesi...

MEB 2 Aralık 2016 tarihinde göreve iade edilen öğretmenler listesi belli oldu mu? Binlerce öğretmen FETÖ ve PKK ile ilişiği olduğu düşünülerek açığa alınmıştı. geçtiğimiz hafta KHK'lar ile birlikte 6 bin öğretmen göreve iade edilmişti. Bugün Milli Eğitim yaptığı açıklama ile 3 bin 592 personelin göreve iade edildiğini duyurdu. İsim isim tam listesi Resmi Gazete'de yayımlanacak. Göreve dönüş süreci ile ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz. Görevinin başına dönen öğretmenlerin isim listesi açıklandığı anda karar.com adrsinde olacak.

GÖREVE İADE EDİLEN ÖĞRETMENLERİN TAM LİSTESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Vatandaşlar sosyal medyada göreve iade edilen öğretmenlerin tam listesi merak ediyor. Daha önce göreve iade edilen memur ve öğretmenlerin listesi kısa zamanda yayınlanmıştı. MEB ve Resmi Gazete'de yayımlanması beklene liste yayımlandığı anda isim isim ttam liste şeklinde haberimizde olacak.

GÖREVE İADE EDİLENLERİN LİSTESİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

MEB'DEN GÖREVE İADE AÇIKLAMASI

Yayınlanan KHK'lar ile sadece öğretmenlerin değil mağdur olan diğer kamu görevlileri yani memurların da dönüş yolu açıldı. TSK'dan başlayan geri dönüşler diğer devlet kurumlarında da sürdü. Son KHK ile özellikle terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle açığa alınan öğretmenlere göreve geri dönüş yolu açıl. MEB dün 6 bin 7 öğretmenin göreve iade edildiğini duyurdu. Bugün de göreve iade edilen öğretmenlerin listesi belli oldu.

KİMLER GÖREVE İADE EDİLDİ?

Görevine iade edilenlerin büyük çoğunluğunun, eylem yapan Eğitim-Sen üyesi öğretmenler olduğu öğrenildi. En çok öğretmenin göreve iade edildiği il ise Diyarbakır oldu. Göreve iade edilen öğretmenler hakkındaki soruşturmaların tamamının ise sonuçlanmadığı belirtiliyor.

VAN'DA 466 ÖĞRETMEN GÖREVİNE İADE EDİLDİ

Van'da terör soruşturması kapsamında açığa alınan 466 öğretmenin görevine iade edildikleri bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör soruşturması kapsamında Van'da açığa alınan 733 öğretmenden, 466'sının Milli Eğitim Bakanlığınca görevlerine iade edildiğini belirtti.

Kararın, göreve iade edilen öğretmenlere tebliğ edildiğini aktaran Kırekin, "Öğretmenlerimiz pazartesi günü okullarında görevlerinin başında olacaklar." dedi.

Diyarbakır'da Kamu Hükmündeki Kararname ile açığa alınan 4 bin 319 öğretmenden, 2 bin 253 öğretmenin göreve başlamasının önünü açan bakanlık yazısı, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştı.

DİYARBAKIR'DA 2 BİN 253 ÖĞRETMEN DÖNDÜ

Diyarbakır'da da Kamu Hükmündeki Kararname ile açığa alınan 4 bin 319 öğretmenden, 2 bin 253 öğretmenin göreve başlamasının önünü açan bakanlık yazısı, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştı.

Bakanlık Teftiş Kurulu'ndan geçen ve soruşturması tamamlanan ve göreve başlayacak 2 bin 253 öğretmenin isim yer aldığı liste ve görev izni Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştı. Soruşturmaları tamamlanan 2 bin 253 öğretmenin, pazartesi günü görevlerine başlayacağı öğrenildi.

Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ise yaptığı açıklamada "Van'da açığa alınan öğretmenlerimizden 466'sı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlerine iade edilmiştir. Bugün okullarına tebliğ edilecektir. Hayırlı olur inşallah" dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da Twitter adresinden yaptığı duyuruda, "6 bin kişinin iade yazıları valiliklere gönderilmeye başlandı. Ancak bunların ağırlıklı olarak eylemden açığa alınanlar olduğu anlaşılmaktadır" dedi.

2 Aralık 2016'da göreve iade edilen öğretmenler listesi açıklandı mı? MEB 3592 personeli görevden uzaklaştırma kararını kaldırdı. Göreve iade edilen öğretmenlerin isim isim listesini haberimizde bulabilirsiniz. Hangi MEB personeli, hangi illerde göreve iade edildi? Resmi Gazete göreve iade edilen öğretmenlerin isim isim tam listesi haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN