'Görümce' filmi rekora imza attı

'Görümce' filmi rekora imza attı

'Görümce' filmi elde ettiği açılış rakamı ile, BKM’nin bu yıl en iyi açılış yapan filmi olurken, yerli filmler arasında yılın en iyi açılış yapan beşinci filmi oldu.

Gupse Özay’ın senaryosuna imza atıp başrolünde yer aldığı Görümce, ilk hafta sonunda 353.620 biletli seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye’ye zirveden giriş yaptı. Milliyet'te yer alan habere göre görümce elde ettiği bu açılış rakamı ile, BKM’nin bu yıl en iyi açılış yapan filmi olurken, yerli filmler arasında yılın en iyi açılış yapan beşinci filmi oldu. Vizyondaki ikinci hafta sonunu yaşayan Çakallarla Dans 4 ise, 10 günde 828.522 seyirciye ulaşmış oldu.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN