18-54 yaş arası iş arayanlar dikkat! 12 bin TL maaşla vardiyalı çalışacak personeller aranıyor

18-54 yaş arası iş arayanlar dikkat! 12 bin TL maaşla vardiyalı çalışacak personeller aranıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş arayanlar için en popüler duraklardan biridir. En son gelişmeler, vardiyalı çalışabilme yeteneğine sahip hasta ve yaşlı bakım elemanlarının ihtiyaç olduğunu belirtiyor. Maaş, duruma göre değişkenlik gösterse de, en düşük 12 bin TL tahmini maaş sunulduğunu belirtiyoruz. İşte ayrıntılar...

Hasta bakım elemanı ilanları arayanlar için, çok sayıda hasta ve yaşlı bakım elemanının alınacağı duyuruldu. İŞKUR platformu üzerinden 18-55 yaş arası adaylar başvurabilir. Başvuru kriterleri ve süresi, ilana bağlı olarak değişebilir. İşte ilanlar hakkında ayrıntılar ve genel başvuru kriterleri:

ALIMLAR YAYGINLAŞIYOR

İŞKUR'un açık iş ilanları üzerinden yayınlanan duyurularda, en az 297 kişiye iş sağlanacağı belirtiliyor. Farklı bölgelerde gerçekleşecek personel alımı için adayların hem genel hem de özel başvuru kriterlerini karşılaması gerekmektedir.

2-011.jpg

GENEL BAŞVURU KRİTERLERİ

Hasta ve yaşlı bakım elemanları için genel aranan kriterler şunlardır:

En az ilkokul mezunu (İlanlara göre değişebilir) Sağlık sektöründe deneyimli veya deneyim kazanmak isteyen adaylar Bir sağlık sorunu nedeniyle çalışamama durumunun olmaması Giyimine dikkat eden İletişim ve planlama yeteneği olan Hizmet ve çözüm odaklı çalışabilen Ekip çalışmasına yatkın olanlar Vardiyalı çalışabilme kapasitesi Hasta ilişkilerinde yetenekli olanlar

KPSS KRİTERİ GEÇERLİ DEĞİL

Alımların özel sektörde gerçekleşeceği belirtilmiştir. Bu nedenle, KPSS kriteri geçerli olmayacak ve mülakat gerçekleştirilmeyecektir. Ülke genelinde pek çok hastane ve özel sağlık kurumuna yapılacak ilanları incelemek için TIKLAYINIZ.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN