2 çocuk annesi eski eşini bıçakla yaraladı! İfadesi dehşete düşürdü: Zaten küçük bir kadın istesem her zaman öldürürüm

Bozcaada'da 2 Eylül 2023 tarihinde, eski eşi Elif Gedik'i (35) bıçaklayarak yaralayan Halil Karabıyık, ilk kez hakim karşısına çıktı. Karabıyık'ın savunmasında söylediği "Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm" ifadesi kan dondurdu.

Erkek şiddeti verilen cezaların caydırıcı olmaması sebebiyle önlenemiyor. Dehşet veren olay Çanakkale Bozcaada'da meydana geldi. 2 Eylül 2023 tarihinde 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Elif Gedik, iddiaya göre şiddet nedeniyle 4 yıl önce Halil Karabıyık’tan boşandı.

Eski eşinin çalıştığı plaj malzemeleri satan iş yerine giden sanık genç kadına bıçakla saldırdı. Kalçasından ve karnından yalanan kadını market çalışanları ve müşteriler kurtardı. Gözaltına alınan Halil Karabıyık, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Savcılığın itirazı üzerine Halil Karabıyık tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabıyık’ın ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret’ suçlarından yargılanmasına başlandı.

'BIÇAKLA GÖĞSÜME HAMLE YAPTI...'

Elif Gedik mahkemede evlilikleri boyunca şiddete maruz kaldığını ve sanığın kendisini öldürme niyeti olduğunu bildiğini o yüzden eşinin uzaklaştırma kararı olduğunu söyledi. Genç kadın, Karabıyık'ın bıçakla göğsüne hamle yaptığını yan dönmesi sayesinde hayatta kaldığını söyledi.

'KÜÇÜK BİR KADIN İSTESEM HER ZAMAN ÖLDÜRÜRÜM'

Karabıyık'ın ifadesinde öldürme niyetinin olmadığını Elif Gedik'in küçük bir kadın olduğunu istese her zaman öldürebileceğini söylemesi kan dondurdu. 'Pişman' olduğunu iddia eden Karabıyık tutuksuz yargılanmasını talep etti. Karabıyık’ın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 5 Nisan'a ertelendi.

Öte yandan kadın örgütleri, kadına şiddetin önlenmesi, kadın cinayetlerin cezasız kalmaması için yetkililere, cezaların artırılması çağrısında bulunmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN