Katil yine tanıdık! Katlettikten sonra pencereden dışarıyı izledi

Katil yine tanıdık! Katlettikten sonra pencereden dışarıyı izledi

Adıyaman’da, 71 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldüren 72 yaşındaki Abuzer Y. adliyeye sevk edilirken, cinayetle ilgili yeni detaylar da belirlendi. Abuzer Y. 'nin eşini öldürdükten sonra pencereden dışarıyı izlediği ortaya çıktı.

Kadın cinayetinin adresi bu kez Adıyaman oldu. Abuzer Y. (72) tartıştıklarını iddia ettiği eşi Naile Y. (71)'nin başına sert bir cisimle vurdu. Abuzer Y. daha sonra eline aldığı bıçakla Naile Y.'yi defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KAN DONDURAN SÖZLER

Gözaltına alınan zanlının sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada, “Pişman değilim, beni içeriye atsınlar” sözleri kan dondurmuştu. Abuzer Y., bugün Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Adıyaman Adliyesine götürüldü.

PENCEREDEN ETRAFI İZLEDİ, DEHŞETE DÜŞÜREN SÖZLER SÖYLEDİ

Eşini bıçaklayan Abuzer Y.’nin daha sonra evin penceresinden dışarıyı izlediği ve kendi kendine bir şeyler söylediği anların görüntüleri ortaya çıktı.

Abuzer Y.,'nin bir yandan pencereden dışarıyı izlediği bir yandan da "İşte bana diyordu kocam değilsin, böyle diyenin hali budur" dediği görüntüler adliyeye teslim edildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu 2024 Şubat ayı raporunda bu ay 36 kadının katledildiğini açıkladı. Öldürülen kadınların 10’u eşleri, 7’si eski eşleri, 7’si birlikte oldukları kişi, 4’ü babası, 3’ü oğlu, 2’si tanıdık biri, 1’i ise tanımadığı biri tarafından öldürüldü. 2 olayda ise failin kimliği belirlenemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN