Oda arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti

Oda arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti

Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki B.Y. yurda getirdiği silahla oda arkadaşını öldürdü. Gözaltına alınan B.Y.'nin ilk ifadesinde "şakalaşıyorduk" demesi 'pes' dedirtti.

Olay bu sabah Kilis'te meydana geldi. Mehmet Sanlı Mahallesi'ndeki Kartalbey KYK Öğrenci Yurdu'nda kalan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi B.Y., yurda silah soktu.

İddiaya göre B.Y., oda arkadaşı Mehmet Yasin Arı ile şakalaştığı sırada silah ateş alarak Mehmet Yasin Arı'ya isabet etti. Sesi duyarak odaya giren yurt görevlileri sağlık ve emniyet görevlilerine haber verdi.

Mehmet Yasin Arı olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşının ölümüne yol açan B.Y. ise gözaltına alındı. B.Y. İlk ifadesinde arkadaşıyla şakalaştığını, bu sırada yanlışlıkla tetiğe dokunduğunu söyledi. Soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN