Oda arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti

Oda arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti

Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki B.Y. yurda getirdiği silahla oda arkadaşını öldürdü. Gözaltına alınan B.Y.'nin ilk ifadesinde "şakalaşıyorduk" demesi 'pes' dedirtti.

Olay bu sabah Kilis'te meydana geldi. Mehmet Sanlı Mahallesi'ndeki Kartalbey KYK Öğrenci Yurdu'nda kalan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi B.Y., yurda silah soktu.

İddiaya göre B.Y., oda arkadaşı Mehmet Yasin Arı ile şakalaştığı sırada silah ateş alarak Mehmet Yasin Arı'ya isabet etti. Sesi duyarak odaya giren yurt görevlileri sağlık ve emniyet görevlilerine haber verdi.

Mehmet Yasin Arı olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşının ölümüne yol açan B.Y. ise gözaltına alındı. B.Y. İlk ifadesinde arkadaşıyla şakalaştığını, bu sırada yanlışlıkla tetiğe dokunduğunu söyledi. Soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN