Kahramanmaraş’ta apartman yangını: Üç kardeş hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta apartman yangını: Üç kardeş hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta 12 katlı bir apartmanda çıkan yangında üç kardeş hayatını kaybetti, bir kişi de dumandan etkilendi. Olayla ilgili soruşturma sürerken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kahramanmaraş’ta 12 katlı bir apartmanda çıkan yangın, üç kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Olayda bir kişi de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Boğaziçi Mahallesi’nde öğle saatlerinde 1’inci katta başlayan yangın kısa sürede paniğe neden oldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edilirken alevler kontrol altına alındı.
Yangında Esra Saltalı (45), Muhammed Saltalı (32) ve Abdulgani Saltalı (26) yaşamını yitirdi. Dumandan etkilenen bir kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

3 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Hayatını kaybeden üç kişinin engelli kardeşler olduğu ve yangının, uyudukları sırada çıktığı belirtildi. Cansız bedenler otopsi için morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN