22 yaşındaki kadının anlattıkları kan dondurdu: Beni 50 yaşındaki adama sattılar

22 yaşındaki kadının anlattıkları kan dondurdu: Beni 50 yaşındaki adama sattılar

Osmaniye'de, eşi E.İ. ve kadın akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen Suriye uyruklu Luey H. tutuklandı. 22 yaşındaki A.A., 55 yaşında bir kişiye 70 bin TL karşılığında 'satıldığı'nı söyledi. 4 yıldır şiddet gören eş de eşinin cinsel içerikli videolarla kendisini tehdit etmesi nedeniyle para karşılığında fuhuş yapmaya zorlandığını anlattı.

Psikolojik, cinsel, fiziksel erkek şiddeti cezaların caydırıcı olmaması sebebiyle engellenemiyor. Osmaniye'de, eşi E.İ. (27) ile kadın akrabası A.A.'ya (22) zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen Suriye uyruklu Luey H., gözaltına alındı.

'70 BİN TL KARŞILIĞINDA SATILDIM'

Psikolog eşliğinde ifadesi alınan A.A., 11 yıl önce yasa dışı yollarla Türkiye'ye geldiğini, Luey H.'nin kendisini evlenme vaadiyle kandırdığı için yanına yerleştiğini iddia etti. Luey H.'nin baskı ve tehditleriyle para karşılığı fuhuş yaptığını söyleyen A.A., 55 yaşında bir kişiye 70 bin TL karşılığında satıldığını, 1 aylık da hamile olduğunu anlattı.

'CİNSEL İÇERİKLİ VİDEOLARLA TEHDİT ETTİ'

4 yıldır şiddet gördüğü eşinin cinsel içerikli videolarıyla kendisini tehdit ettiğini iddia eden E.İ. de para karşılığında fuhuş yapmaya zorlandığını savundu. Adliyeye sevk edilen Luey H. tutuklandı. Kadınlar ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN