23 Ekim Hadi ipucu sorusu: Hellim peyniri nerede meşhur? 12:30 Hadi ipucusu cevabı ne?

23 Ekim Hadi ipucu sorusu: Hellim peyniri nerede meşhur? 12:30 Hadi ipucusu cevabı ne?

23 Ekim Hadi ipucu sorusu belli oldu. Hellim peyniri nerede meşhur? sorusu bu gün 12:30 Hadi ipucusu olarak ekibin sosyal medya hesabında paylaşıldı. Hadi ipucu cevabı ve detayları yazımızda bulabilirsiniz.

23 salı günü Ekim Hadi ipucu sorusu ekip tarafından sosyal medya hesabında paylaşıldı. Hadi ipucusu Hellim peyniri nerede meşhur? oldu. Peki 12:30 Hadi ipucusu cevabı ne? Hadi yarışması başladığı ilk günden beri yoğun ilgi ile oynanmakta. Turkcell'in popüler uygulamaları arasına giren Hadi yüz binlerce kişi tarafından kullanılıyor. Bu gün 12:30'daki yarışmanın sorusu belli oldu. Peki Hellim peyniri nerede meşhur? Hadi ipucusu ve Hellim peyniri hakkındaki detaylar haberimizde.

HADİ İPUCUSU: HELLİM PEYNİRİ NEREDE MEŞHUR? 

Keçi sütü ile yapılan türü daha çok tercih edilen Hellim peyniri nerede meşhur? Bugün saat 12.30'da başlayacak olan Hadi'nin ipucusu belli oldu. Tavada kızartılarak yenilen peynir çeşidi olan Hellim peyniri büyük beğeni topluyor. Turkcell'in popüler uygulaması olan Hadi yarışmasında bu gün Hellim peyniri soru oldu.  

18-10/23/23-ekim-hadi-ipucu-sorusu.jpg

HELLİM PEYNİRİ NEREDE MEŞHUR?

Kıbrıs kökenli, sık dokulu, sarımsı beyaz renkte taze bir peynirdir. Genelde ızgarada ya da yağsız tavada kızartıldıktan sonra yenir. Ayrıca, hellim Kıbrıs Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs'ın önemli bir ihraç kalemidir.

HELLİM PEYNİRİ BESİN DEĞERLERİ

100 gramlık hellim peynirinde;

Yağ 26/70 g

Karbonhidrat 1.8 g

Protein 22 g

Kalsiyum 700–794 mg

Enerji 322 kcal

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN