248. saatte enkazdan çıkarılmış, doktorları hayrete düşürmüştü: Aleyna'dan sevindiren haber

248. saatte enkazdan çıkarılmış, doktorları hayrete düşürmüştü: Aleyna'dan sevindiren haber

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tanıl Kendirli, Kahramanmaraş'ta enkazdan 248 saat sonra çıkarılan Aleyna Ölmez'in sağlık durumuna ilişkin, "Kan tetkiklerini sürekli kontrol ediyoruz. Şu an için onda da bir sıkıntı görünmüyor. Bu doğrultuda kısa sürede kendisini yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılan Kayabaşı Mahallesi'ndeki Atabey Apartmanı'nın enkazından 248'inci saatte çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in tedavisi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde sürüyor.

1-015.jpg

Kurtarıldıktan sonra yapılan kontrollerde beden sağlığıyla doktorları hayrete düşüren ve bedenini bu kadar iyi koruyanın "cenin pozisyonunda durması" olduğu düşünülen Aleyna'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Başhekim Prof. Dr. Tanıl Kendirli, şunları söyledi:

"Dünden daha da iyi noktaya geldiğini söyleyebilirim. Ağızdan beslenmeye cuma günü başlamıştı. Halen de beslenmesine aynı şekilde devam ediyoruz. Kan tetkiklerini sürekli kontrol ediyoruz. Şu an için onda da bir sıkıntı görünmüyor. Bu doğrultuda kısa sürede kendisini yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN