28 Mayıs hazırlıkları başladı: Erdoğan seçim kampanyasına bugün start veriyor

28 Mayıs hazırlıkları başladı: Erdoğan seçim kampanyasına bugün start veriyor

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için kampanyasına start veren Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ilk olarak il başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerine seslenecek. Ardından cuma ve cumartesi günü deprem bölgesini ziyaret edecek olan Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılan seçim kampanyasında olduğu gibi son 3 günü Ankara ve İstanbul'a ayıracak.

Türkiye 14 Mayıs günü cumhurbaşkanını ve vekillerini belirlemek için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen cumhurbaşkanlığı yarışı ikinci tura kaldı. Vatandaşların 28 Mayıs'ta tekrar sandık başına geçeceği süreç için liderler de çalışmalarına başladı.

Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için seçim kampanyasına bugün start veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 16.30'da Beştepe'de partisinin il ve belediye başkanların, 27'nci ve 28'nci dönem milletvekillerine seslenecek. Erdoğan'ın konuşmayla birlikte seçim kampanyasına başlayacağı belirtiliyor.

İLK ZİYARET DEPREM BÖLGESİNE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyası çerçevesinde deprem bölgesini de ziyaret edecek. Erdoğan'ın 19 Mayıs Cuma günü Hatay ve Kahramanmaraş'ı, 20 Mayıs Cumartesi günü de Adıyaman ve Malatya'yı ziyaret etmesi bekleniyor.

Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Hatay'dan yüzde 48, Kahramanmaraş'tan yüzde 71, Adıyaman'dan yüzde 66,2 ve Malatya'dan yüzde 69,3 oranında oy almıştı.

SON ÜÇ GÜN ANKARA VE İSTANBUL'A AYRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim döneminde 10 ilde miting yapması beklenirken, bu mitinglere Cumhur İttifakı liderlerinin de eşlik etmesi bekleniyor.

Erdoğan'ın, 14 Mayıs'ta yapılan seçim kampanyasında olduğu gibi son 3 günü Ankara ve İstanbul'a ayıracağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN