3-5 değil tam 14 TL! İslam Memiş doların pimini çekti, tarihi açıkladı

3-5 değil tam 14 TL! İslam Memiş doların pimini çekti, tarihi açıkladı

Son dönemin ekonomi haberleri arasında doların hareketleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Uzmanlar arasında doların değersizleşeceği yönünde tahminler bulunsa da, bazı ekonomistler doların daha da değer kazanacağına inanıyor...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar hakkında önemli tahminlerde bulundu. Daha önceki tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken Memiş, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

HÜKÜMETİN DOLAR BEKLENTİSİ VE MEMİŞ'İN TAHMİNİ

Memiş, programda “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibinin 100 günlük performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna olumlu yanıtlar vererek şeffaf bir politika izlendiğine dikkat çekti. Hükümetin dolar beklentisinin 36 lira olduğunu hatırlatan uzman, kendi tahmininin ise 40-45 lira olduğunu vurguladı.

HALKA ARZ FIRTINASI VE BORSA DOLANDIRICILARINA DİKKAT!

İslam Memiş, borsa hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Özellikle son dönemde artan halka arz furyasının devam edeceğini belirtti. Ancak Memiş, borsa dolandırıcılarına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği konusunda da uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN